Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen szerelmet vallani egy lánynak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 18:41
21/24 anonim válasza:
Na álljon meg a gyászmenet... Írjátok hogy ti mennyi örülnétek neki... Ja , és mi van ha épp nem a szőke herceg fehér lovon jön oda hozzátok hanem"Józsi a szomszédból"? Az analógián az kell érteni, hogy nem a nagy ő, hanem valaki olyan fiú, aki mondjuk úgy elmegyeget , elmegy külsőleg de nem kimondottan az esetetek? Na ugye hogy lekoptatjátok, és elkülditek mint macskát sz%rni... Am valaki írt olyat, hogy a lányok nem emrnek odamenni a fiúkhoz, mert mi van ha leégnek, és ...Na mert a fiúknak ez nem esik rosszul? Igen tessék csak egyenlőek vagyunk.. Férfiak dolga aláírom, de ez is olyan mintha a lánynak nem tetszik a fiú, ha a fiúnak se tetszik a lány elsőkörből le fogja tojni(megbocsáss a kifejezésért).
22/24 anonim válasza:
Nem, sőt... Egy férfi mer szerelmet vallani, ugyanis ehhez nagy bátorság kell! És egy férfi vállalja a következményeit is, akár pozitív, akár negatív. Én szurkolok neked, h legyen bátorságod, és sikerrel járj! =)
14/L
23/24 anonim válasza:
(előző vagyok)
Sajnos az én korosztályomba mégcsak ismerni se ismerek ilyen embert, aki merné...
24/24 anonim válasza:
NEM!!!Sőt,ha bevallod neki,hogy szereted talán Ő is rádöbbenne akkor.:P HAJRÁ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!