Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyen szerelmet vallani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen szerelmet vallani egy lánynak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 18:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%
nem csak pofára lehet esni és az nem kellemes (tapasztalat)
2010. ápr. 13. 18:49
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Totálégő..
2010. ápr. 13. 18:54
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálni meg lehet. És ha nem jön be? Nagy cucc.

De legalább megadtad magadnak az esélyt, hogy tudd, mi is a helyzet. Fiúk, csak bátran!!! :)

2010. ápr. 13. 19:14
 14/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szégyen, nekem vallottak már szerelmet lányok és nincs ebben semmi "égő" vagy "megalázó". Nyilván ha már szerelmet vallasz a kiszemeltednek akkor valamilyen kapcsolat már van köztetek( sokat vagytok együtt, találkozgatok..stb) így minimális az esély, hogy elutasít, hisz akkor abszolút nem foglalkozna veled, de ha jóban vagytok akkor had szóljon.

Ez a totálégő duma pedig visszájára fordulhat, mert ilyen alapon a fiúk is igy gondolják/gondolhatják aztán cseszhetik a lányok mikor lépnek egyről a kettőre a fiúval. Ja..persze tudom, tudom a fiú dolga, mert szerintetek a fiú beéghet mi? A fiúnak nem szégyen?

Hajrá egyenjogúság!!!!!!!!!!

26/F

2010. ápr. 13. 19:14
 15/24 anonim ***** válasza:

nem szégyen sött :D de én már nem nagyon játszok ilyet tul sokszor szoptam be már inkább hagyom a dolgokat :S

21/f

2010. ápr. 13. 19:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Dehogy szegyen...Csak legyel biztos a dolgodban,legyel bator,legyel ferfi es menni fog...:)Hajra!!!
2010. ápr. 13. 19:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Lehet benéztem, szóval a másik verzióra a válaszom, ha esetleg a kérdező fiú lenne és ő szeretne szerelmet vallani a lánynak, hogy legyél nagyon körültekintő és teremts olyan szitut, hogy a lány valljon inkább neked vagy ha nem is egyértelműen de legalább ráutaló magatartással vallja be érzéseit irántad. Nem szabad ki adni magad ember. Vissza élhet vele a csaj. Ha 99% hogy beléd van esve a leányzó csak akkor és csak is akkor vallj szerelmet neki. Nincs annál rohadtabb dolog a földön amikor egy lány kosarat ad az olyan érzés mintha nem is lennél ember, mintha totál értéktelen, szerethetetlen, szánalmas, lúzer lennél. 1X kosarat kaptam még 14 évesen azt hittem elsüllyedek, mert nagyon megalázott az a rohadt rib@anc. Nem baj kárpótolt az élet és aztán jöttek a csajok maguktól is, de amiatt a visszautasítás miatt nagyon nehezen vagy szinte sohasem mutatom ki az érzelmeimet, mert amiatt a kosár miatt belém rögzült, hogy az érzelmek szégyellni valóak.

Csak óvatosan ember, ne csinálj meggondolatlanul hülyeséget és ne adj támadási felületet egy nő kezébe sem.

26/F

2010. ápr. 13. 19:33
 18/24 anonim ***** válasza:
A mai világban igen. A mai világban szégyen normálisnak is lenni. Mert ahhoz a sok rohadt, gyépés, f*sz celebhez "mérik" az embereket, mert ez a trendi.
2010. ápr. 13. 19:41
 19/24 anonim ***** válasza:
óriási szégyen, ha mégis megtennéd utána irány a Petőfi-híd..
2010. ápr. 13. 20:24
 20/24 anonim ***** válasza:

miért pont a Petőfi? az kb a legrondább híd!:D

am szerintem nagyon durván nem szégyen, én másfél éve erre várok:) de hiába...:(

2010. ápr. 13. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!