Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sok lánynál próbálkoztam, de sajna nem lett kapcsolat az egyik próbálkozásból sem. Nem tudom elképzelni, hogy mi lehet a hiba, talán a túlzott nyomulás ? Egyátalán mi számít annak ?

A legtöbb lánnyal udvariasan, rendesen viselkedtem, kedves voltam, humoros stb...ahogy szerintem viselkedni illik. Miért nincs igénye a mai 18-20 éves lányoknak az ilyen beállítottságú fiúkra ?

Jelenleg is van egy kiszemelt lány, ő 18 éves, én 20, egy egyetemre járunk. Névnapjára vettem némi édességet, örült neki, de azonban némileg távolságtartónak tűnik. Hogyan tudnék közelebb kerülni hozzá ? Mik azok a hibák amiket érdemes elkerülnöm ?

Köszönöm a segítséget :)

2008. szept. 26. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi gond sincs veled, csak nem olyan csajokat ,,fogsz" ki , akiknél bejössz:) ne aggódj, semm isincs még veszve. Ismerem az érzést, én 21 vagyok, pasi, és még nem volt bnőm:)1szerüen csak lazán kell barátkozni velük, bárkihez odamehetsz, kezddj el velük barátilag beszélgetni.mintha egy haver lenne, de azért kerüld a trágár szavakat:P sok sikert!
2008. szept. 26. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Gyakori hiba a sok beszéd, az ezt elkerülőknél pedig a kevés: azért nem árt éreztetni, hogy a kommunikáció kétoldalú... Sok lány magától elmondja, milyen jövőt szeretne, ezért jobb ha a saját jövőképeddel értelmesen összevethető. Nekik ez nagyon fontos, főleg eleinte. Amikor mindenféléről kimeríthetetlenül tudtok beszélgetni, akkor már igen sínen van a dolog. Légy szkeptikus: "Ő lesz az, vagy csak túl szép?" "Engem keresett, vagy csak elvan?"... Némi egészséges gonoszkodás kapóra jöhet, sok válópert meg lehetne előzni már ennyivel is :) Végezetül: ahová nézel nők vannak, közülük nem is egy szabad. Ez a lehetőség mindig elgondolkodtató: egyedülállóként jó ok az ismerkedésre (és egyfajta válogatásra), kapcsolatban pedig komoly próbatétel...
2008. szept. 27. 02:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Próbálkozni, próbálkozni, próbálkozni.

a legrusnyább pasiknak is olyan nőik szoktak lenni, h én nem értem... szóval sztem csak idő kérdése.

2008. szept. 27. 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:

én mint lány nem járok olyan pasival, aki nem szerelmes belém..te nagyon sokszor vagy szerelmes, ha sokat probalkozol.. vagy hogy megy ez nalad?

a nyomulas erdekes kerdes, ugyanaz a kedveskedő bók, amit egy olyan ferfi mond, aki nem jön be, az nyomulás, míg egy olyantól, aki tetszik, attól nem. fura, nem?

én 10 eve (picit tobb) élek párkapcsolatban, a párom pl abszolut nem tudott udvarolni (nem is tanult meg), de oszinte, és mindig megnevetett, kedves, és bár sok dologban eltér a véleményunk (teljesen mas tipusuak vagyunk), a fontos dolgokban egyezik, és ez az, ami igazán fontos. Meg az, hogy ennyi év után is szerelmesek vagyunk egymásba, és olyanok vagynk, mint a tinik :D

kell, hogy kétoldalú legyen a dolog, ha te pl megteszed az elso lepest, akkor a lany tegye meg a kovetkezot, aztan megint te, es megint a lany, stb.

tudom, hogy jo, ha az embernek van valakije, de .. nem elég, hogy valaki legyen, olyan legyen, akibe szerelmes vagy, aki szerelmes beled, akivel boldog vagy.

Tudom, nehez ilyet találni, és sokszor nem is megy elsőre, de érzelmek szerintem már induláskor is kellenek.

sok sikert!

2008. szept. 27. 14:03
 5/6 anonim válasza:

Teljesen mindegy, hogy hogy nézel ki, de azért legyél jópofa, humoros... nem kell erőltetni... Kedvesség meg minden fontos... De a lényeg el kell kápráztatni... 1001. csávó vagy a szemében... Az olyan korabeli lányok az érettebb komolyabb gonolkodású lányokra buknak...

Én se vagyok egy annyira jó pasi, anno voltak problémáim nekem is...azóta volt már egy pár komoly és kevésbé komoly(na ez a kevesebb) kapcsolatom is, de most már a 18-21 éves csajokat nem tudom magamról lerázni... nagyon kellemetlen, főleg hogy nagyon csinosak, de az 5-7 év kor különbség sok nekem... másra vágynak ők és én... mig ők egyetemre, meg bulizni én már családra:)

SZÓVAL KOMOLYABB, ÉRETTEBB témákról beszélgess velük, de előtte nézz utána, hogy tudj miről dumálni és annak is, hogy érdekli e:)

Minden kiszemelt el lehet kapni, csak 1 jó puska kell:)

2008. szept. 27. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem azért,de 20éves egyetemistaként illő volna tudni,hogyan csajozz!
2010. márc. 14. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!