Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel szoktátok felpörgetni magatokat, hogy tudjatok csajozni?
Azokhoz szól a kérdés akik szórakozó helyen ritkán csajoznak mert nincsen elég önbizalmuk.
Viszont ha néha már elegük lesz akkor aztán megy...de hogy csináljátok?:)
gyerekek,az elet legcsodallatosabb dolga az hogy csajozzal,annyira egyszeru hogy azt a legtobb fiu nem is sejti,csak egy par lany visszautasitotta,es azota szenvednek,en is ugy voltam az elejen,de ha nem lepsz tull ezen a dolgon,akkor sosem lessz egy olyan baratnod mint amilyet szeretnel,en leghamarabb amikor lannyal beszeltem,nem is mertem a szemebe nezni,meg remegtem,a hangom is,es gyorsan beszeltem,es keveset,le kell gyozni ezeket,nem mondom hogy nagy csajozos fazon vagyok,de nem felek egy not megszollitani.aki csak reszegen tud csajozni,szerintem az nem erdemel meg egy not sem.
clyde
21:58 vagyok
nem is akarok tőled úgy semmit:D
csak korombeliektől (:
ez a duma:D
amúgymeg mondtam h fiatal vagyok még azért nem az én világom
hát korombeliek kb mindenki bulizik
és mesélik haverok h mennyi csajt kúrnak meg..
mondom jó köszi én inkább várok egy normális lányra (:
amúgy kinézem belőle tényleg megdugta őket mondjuk nem izgat,egészségére (:
igen ilyen nagyon rendes srác vagyok lányok szempontjából(ezt nagyon sok csaj mondta már)h ritka az ilyen normális fiú mint én..
azt gondolom h ha túl rendes vagyok akkor soha az életbe nem jövök össze 1 csajjal sem...olyan érzésem van h a korombeli lányoknak a nagyarcú taplók jönnek be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!