Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy nagyon alacsony 158 centis, de amúgy helyes pasi közeledne felétek, mire gondolnátok? Lenne esélye?
Ha azt írod,hogy már voltak nőid,akkor mi a kérdés?Ezek szerint van esélyed náluk.
Amúgy nem tudom elhinni,hogy 38 kg vagy,én nő létemre 157 cm és 47 kg vagyok és vékony.Te csontkollekció lehetsz...
38 kilóval nem szálkásan izmos vagy, hanem súlyosan alultáplált. Ennél nagyobb súlyokkal szoktam edzeni.
Az én magasságom ennyi, de nem jönnék össze egy velem egy magas fiúval. Ha meg még ilyen girnyó, akkor főleg nem.
Ha egyedülálló lennék, akkor is esélytelen nálam az, aki 180 centi alatt van. 175 centimmel nem fogok alacsonyabbal összejönni. Lehet lepontozni, hidegen hagy, de engem zavarna, és nekem egy alacsony pasi nem férfias. Ez van.
Persze próbálkozhatsz nyugodtan magas lányoknál, van akit nem zavar, de sok elutasítást kell majd lenyelned, ha erre vállalkozol. Többet, mint általánosságban.
152 centis LÁNY vagyok, 38kg és nagyon vékony :D Nem kórosan, de 1-2 kg jöhetne rám is. Akkor mi lehet ez egy ellenkező neműnél? :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!