Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ti mikor mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mikor mondjátok randi végén, hogy szimpatikus a lány?

Figyelt kérdés

Randizni voltam egy sráccal, nem volt semmi különös.

Jól elbeszélgettünk és ennyi kb.

Ő a randi után pár órára már írt is egy üzenetet, hogy nagyon jól érezte magát, szimpi vagyok neki.

Ezt a szimpi szót hogy értsem?

Tisztában vagyok vele, hogy hülye a kérdésem. De a szomszéd nénit is tarthatjuk szimpinek, szerintem ez nem sokat jelent vagy?

2016. jún. 16. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, férfi vagyok és gyűlölök írni, telefonálni mg még annál is jobban. Az ismerkedéses dolgoban igazad van, kéne egy kicsit pörgetni a dolgot, főleg az első 3 hétben, szóval ha nagyon nem erőltetné a személyes találkozót, akkor rákérdeznék a helyedben.

A puszi dologban ntok segíteni. Ez sok dolog függvénye.

Nekem volt olyan randim, ahol a csaj konkrétan lebaszott, mert 2 órája várta, hogy megcsókoljam végre...

2016. jún. 16. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy alapból szűkszavú a srác? Kicsit visszafogott esetleg? Nem minden fiú ír kisregényt annak a lánynak aki tetszik neki. Lehet sok dolga van, nem is nagyon ér rá. Te ismered, mi csak találgathatunk.

Az első puszi meg sokaknál bátortalanra sikerül, azt sem tudják még ilyenkor hogy egyáltalán adjanak-e. Búcsúzásnál meg már nem izgult emiatt. Szóval ez semmit nem jelent.

2016. jún. 16. 14:54
 13/13 A kérdező kommentje:

Írásban szűkszavúbb, viszont telefonon egyáltalán nem.

Volt olyan is, hogy egy órát simán tudtunk telefonon beszélgetni, most meg nem annyira beszédes, mint előtte.

Jó, tudom! Eberek vagyunk, nem lehet mindig egyforma a viselkedésünk...

Csak én biztató jelennek vettem azt, hogy randi után rögtön írt. Ehhez képest azóta meg alig beszélünk, így ez nekem kicsit ellentmondásos...

2016. jún. 16. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!