Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő ha erre a pasira hajtok? És hogyan tegyem?
Van egy pasi, akit szerettem volna megszerezni, és érdekeltem. Aztán visszalépett az első randi alól, és megszűnt érdeklődni irántam. 😣
Már csaknem túlléptem rajta, amikor kiderült: barátnője van. Paff lettem. Nem sokkal az előtt ismerkedtek meg, hogy lefújta a randinkat. 😠
Az a vicc, hogy a csaj nem egy szépség, és még finoman fogalmaztam. A barátai szerint szép lányt fogott magának, utáltam mikor ezt meghallottam, főleg, hogy csak kedvességből mondták, ez fix. 😒 A srác nem is kezdett volna vele (társkeresőn írt rá), ha nem lennének a kiskorából rámaradt önértékelési problémái. Nem tudja magáról, hogy helyes. Csúfnak hiszi magát, és meggyőzgetetlen az ellenkezőjéről.
Most akkor törődjek bele szende kislányként a fejleményekbe, és lépjek tovább vagy épp várjak a soromra?
Nagyon szeretném ezt a srácot, fülig szerelmes vagyok belé. Ezt csak én tudom.
Iszonyatosan buta és primitív vagy. Ja ês persze rosszindulatú.
Lehet, hogy neked nem tűnik szépnek a lány, de nálad biztos szebb, belsőre legalábbis biztosan.
Elintélendő igen, szóval maradj a seggeden.
Igen, elítélendő, ha egy olyan pasira akarsz hajtani, akinek barátnője van. Szóval ne tedd.
És nem te fogod megmondani senkinek se, hogy kivel járjon, és ki szép vagy nem szép. Attól, hogy azt mondod a lányra, hogy csúnya, te nem leszel szebb. És lehet, hogy a pasinak tényleg tetszik a csaj.
Amúgy meg ne várj rá. Nem hiszem, hogy nagyon örülnél, ha majd csak akkor kellenél a srácnak, mikor már más nincs (ló nincs - jó a szamár is elv..)
Amikor szingli volt, akkor sem kellettél neki (csak visszalépett valamiért, talán rájött, mennyire undorító egy ember vagy), majd pont most fogsz, amikor barátnője lett? LOL
Nem tudom eldönteni, hogy szánalmas vagy-e vagy nevetséges.
Növessz gerincet és lépj tovább!
Mert most mit akarsz még csinálni, hova akarsz még teperni, de őszintén?
A srác már akkor eldöntötte, hogy kit választ - ha nem tűnt volna fel-, amikor lemondta veled az első randit, és helyette összejött a másik lánnyal.
Hova akarsz még vergődni meg furkálódni, teperni, csúszni-mászni, most komolyan?
Szedj már fel egy kis méltóságot magadra.
Válaszolva nem elítélendő, inkább csak szánalmas lenne.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!