Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép barátnő megszerzése csak elhatározás kérdése?
"A szép barátnő megszerzése csak elhatározás kérdése?"
egyáltalán nem!
a szép nőknek ugyanis magas az úgynevezett erotikus tőkéjük: csinosak, jó a szexuális kisugárzásuk, dekoratív a megjelenésük, ha hozzá még intelligensek és ambíciózusak is, akkor ezt a humán tőkéjüket gazdasági és társadalmi tőkévé fordítják át: vagyis olyan férfiakat választanak, akik valamilyen téren szintén magas tőkével bírnak:
1. vagy idősebb, átlagos külsejű, de kifejezetten jó egzisztenciájú, esetleg vagyonos férfiakat. (lásd: Vajna Timi)
2. vagy korban hozzájuk közelebb álló, szintén átlagos kinézetű, de népszerű, szakmájukban sikeres, kiterjedt kapcsolathálóval és nagy befolyással, hatalommal rendelkező férfit (lásd: Sarka Kata, Rogán Cili)
3. vagy egy nagyon jóképű ffit, aki esetleg egyéb más vonzó tulajdonságokkal is bír, és ha egy férfinak magas az erotikus tőkéje, általában gazdasági téren is nyerő.
szóval marhára nem elhatározás kérdése csak!
Már ezt is írtam: 170.
Ha az arcod a baj, azon nagyon sok mindennel tudsz segíteni, a magasságon semmivel(egyik csaj ajánlotta, hogy feküdjek kés alá, tudod, időnként eltörik a lábaidat és fémkapoccsal tartják egyben, amíg össze nem nőnek újra. Kis kedves, nem?).
Pl csinálhatsz extra frizurákat, sminkelhetsz, arcszőrzettel variálhatsz, szemüveggel variálhatsz.
Felkapsz egy bőrdzsekit, ahhoz kifejezetten a markánsabb, ocsmányabb arc áll jól eleve...
Természetesen nem Sarka Katáékra, Dundikára meg Debreceni Zita féle médiasztárokról beszélek. Ők hidegen hagynak, úszkáljanak csak pénzben, meg a népszerűségben, ezek a dolgok engem pont taszítanak. És szerintem nem minden szép nő médiasztár és nem mindenik akar a külsejéből meggazdagodni, befolyást nyerni.
Amit a 3-as pontba írtál, viszont azon én is elgondolkodtam, hogy vajon mennyire van ez így. Saját tapasztalataim szerint így van...a jóképűség fontosabb mint a magasság.
35
Jó bunkó egy csaj volt! Aki ilyet tud mondani, nem csak nekem, de bárkinek, azzal már eleve nem jönnék össze ugye. Legyen normális azért valamennyire.
Ja, elvileg igazad van, ha elrejtem az arcom hosszú hajjal, nagy szakállal és egy jó napszemüveggel, akkor akár azt is hihetik, hogy a jó test mellé biztosan jó fej párosul. De ehhez kell az, hogy soha ne borotválkozzak meg és lehetőleg ne vegyem le a szemüveget :))
Tőled idézek kérdező: "És ez csak az első szűrő amit felállítanak."
Ez a lényeg. Persze a végeredmény szempontjából teljesen mindegy, hogy a startnál vagy a célegyenesben buksz el, de azért talán mégsem.
Próbáld elképzelni, hogy életed során bepróbálkozol 100 nőnél összesen. Te azt fogod tapasztalni, hogy 85 az első szavadra reagál, mosolyog, kíváncsi. Interakcióba kerülhetsz vele, bizonyíthatsz. Ha elcseszed, a te sarad, de ott voltál a pályán és volt lehetőséged.
Ha alacsony vagy, nem szólnak hozzád, nem köszön vissza, hanem vagy rád se néz, hátha hamarabb elmész vagy szánakozó szemekkel benyögi, hogy elfogad egy italt. És tényleg, az italt el is fogadja.
Szakállvágó. 6e Ft. és méretre tudod nyírni reggelente.
Vagy szemüveg. Tudod vele szélesíteni, szűkíteni az arcodat. Ha nem kell dioptria, tetess bele ablaküveget... A szemöldököd szedésével tudsz finomítani a vonásaidon.
Hordj valami tökös nyakláncot, tegyél tetkót a karodra(ezek terelik a figyelmet).
Mondom, szívesen cserélnék veled, mert jóval jobb pontszámból indul a te gyakorlatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!