Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szép barátnő megszerzése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép barátnő megszerzése csak elhatározás kérdése?

Figyelt kérdés
Abbahagyni a kifogáskeresést és a kishitűséget és ezután már játszi könnyedséggel elérhető? Még átlagos külsővel is?
2016. jún. 15. 22:05
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Miért kéne összehangolni?

Miért hagyatkozol mások véleményére?

Próbáld ki ember. Ha igaz, amit ők mondanak, akkor bátran veselkedj neki bármelyik szép csajnak és kész, elvileg az öledbe fog omlani...

2016. jún. 15. 22:29
 12/43 A kérdező kommentje:

11

A kérdésem azért tettem fel, mert nem omlottak az ölembe a szép csajok :) És keresem a hibát...Hogy bennem van a hiba, vagy a lányokban mert nem buknak rám :)

2016. jún. 15. 22:31
 13/43 anonim ***** válasza:
86%

Miért akarjátok visszahúzni?

Örülnötök kéne, hogy nem akar egy befordult, besavanyodott srác maradni.

Most tényleg akkor érzitek jól magatokat, ha mindenkit a ti szinteteken tartotok?

2016. jún. 15. 22:31
 14/43 A kérdező kommentje:

13

Így van, keresem a megoldást...de miért? Amúgy igazuk volna, csak jót akarásból írtad amit írtál?

2016. jún. 15. 22:33
 15/43 anonim ***** válasza:
50%

Innentől egyszerű a forgatókönyv. Vagy levonod a konzekvenciákat vagy elhiszed, amit a női szekció mond majd: nem akartad eléggé, nem volt elég férfias, túl férfias voltál, nem elég jó a fellépésed, nem elég jó a ruhád, nem sugároztál elég életigenlést, önbizalmat, gamma-fotont, whatever...

A végén úgyis kiderül, hogy igen, egy átlagos srác is játszi könnyedséggel jut 10/10-es puncihoz... ha nem átlagos.

2016. jún. 15. 22:34
 16/43 anonim ***** válasza:
29%
A racionalitás talajára húzzuk vissza a kérdezőt, nem etetjük a hamis illúzióit.
2016. jún. 15. 22:34
 17/43 anonim ***** válasza:
32%

Ha azt követi amit ti mondtok neki, akkor holt biztos, hogy soha az életben nem lesz nem hogy szép barátnője, semmilyen barátnője se!

Rátok se bíznám az életemet...

2016. jún. 15. 22:37
 18/43 A kérdező kommentje:

Ipkisz Láb

Amúgy ti rondának tartjátok magatokat? Voltak rossz tapasztalatok? Sokat próbálkoztatok már szép lányoknál?

2016. jún. 15. 22:40
 19/43 anonim ***** válasza:
0%
én nem vagyok ronda csak átlagon aluli alacsony ! amikor az arcomról küldtem képet kifejezetten szépnek helyesnek mondtak amikor kiderült hány cm vagyok elmenekültek mint ha leprás lennék
2016. jún. 15. 22:44
 20/43 anonim ***** válasza:
Én is kb. az a kategória vagyok, mint Galamb Sanyi kolléga. Elég jóképűnek tartanak, de a magasság...
2016. jún. 15. 22:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!