Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szép barátnő megszerzése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép barátnő megszerzése csak elhatározás kérdése?

Figyelt kérdés
Abbahagyni a kifogáskeresést és a kishitűséget és ezután már játszi könnyedséggel elérhető? Még átlagos külsővel is?
2016. jún. 15. 22:05
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Ja nálam fordítva van. Én 187 cm vagyok és 85 kiló. Testemmel nem lenne gond de a fejem...Úristen. Persze egy páran mondják, hogy szép vagyok...de azok rendszerint szülők, rokonok stb :))
2016. jún. 15. 22:53
 22/43 anonim ***** válasza:
Elhiszed nekem, hogy látatlanban is azonnal cserélnék veled?
2016. jún. 15. 22:54
 23/43 anonim ***** válasza:

Ha hiszitek, ha nem, sosem néztem, hogy a pasi milyen magas...

Az lett volna az utolsó dolog, ami eszembe jut vele kapcsolatban.

2016. jún. 15. 22:57
 24/43 anonim ***** válasza:
hát haver te valamit nagyon rosszul csinálsz ! nap mint nap látok magas melák átlagon aluli férfiakat elég csinos csajokkal
2016. jún. 15. 22:58
 25/43 anonim ***** válasza:
12%

Tudod 23-as, ezt annyi csajtól hallottam már, hogy az szinte szánalmas.

A másik kedvencem, amikor minden csajnak van egy története, ahol összejött egy alacsony sráccal, szóval senki se mondja neki, hogy... Olybá tűnik nekem, mintha direkt azért dugatnátok meg magatokat egyetlen egy db kis törpével, hogy utána elmondhassátok, megcselekedtétek, amit megkövetelt a haza, hogy senki ne mondhassa, hogy felszínesek vagytok.

Amúgy tök érdekes amit írtál. Kár, hogy soha az életben nem találkoztam szembe ennek az igazolásával.

Ellenben az 153 magas lány szerint "túl pici" vagyok neki az 170 centimmel. Igen, biztosan én látom rosszul, hallom rosszul, értem rosszul ezeket...

Annyit kérek csak tőled, hogy a hamis igét ne terjeszd, mert NEM igaz, hogy nem nézitek a magasságot vagy hogy sokadrangú szempont, mert egy iszonyatosan pofátlan hazugság.

2016. jún. 15. 23:05
 26/43 anonim ***** válasza:

Szent ég!

Neked súlyos problémáid lehetnek...

2016. jún. 15. 23:08
 27/43 anonim ***** válasza:
Igen, igazából a szemléletváltozás a lényeg :) Meg persze ha pár próbálkozás nem jön be, ne törje le az önbizalmad. Na meg ne te legyél az, aki könyörög a nőknek, hanem azt érd el, hogy a nők kívánjanak téged.
2016. jún. 15. 23:08
 28/43 anonim ***** válasza:
Elhatározás és szerencse. Az utóbbi kell ahhoz, hogy találj egy olyat, aki normális és egyedülálló.
2016. jún. 15. 23:11
 29/43 A kérdező kommentje:

Saját tapasztalataim az mondják, hogy a magasság igenis számít, de csak ha magasabb csajt akarsz felszedni (170-180+cm). És ez csak az első szűrő amit felállítanak. Amikor magasabb csajjal kezdtem chatelni, az első kérdés amit nekem szegeztek az volt, hogy milyen magas vagyok. Amikor mondtam hogy 187 cm, akkor folytatták a beszélgetést, de elbuktam rendre a többin. Pld arc és szórakoztatás terén. Mert ugye legyen magas is, ha már magas, nem árt ha jóképű is. Ha már jóképű, nem árt ha vicces, jó dumás, van érdekes baráti köre akik majd szórakoztatni fogják őt. Ha már ezek megvannak akkor az sem árt ha van állása, és ha van akkor az sem árt ha előkelőbb fajta: Programozó, bankár, mérnök, üzletember hab a tortán. Szóval, csak azt akarom mondani, hogy rengeteg szűrő van, és a magasság az csak az első szűrő magas csajok esetében.

De ha tegyük fel 170 cm vagy, akkor sincs baj, mert rengeteg 160 cm-es csaj van. Például én őket nem tudom felcsípni pont amiatt, mert ijesztően magasnak találnak.

2016. jún. 15. 23:19
 30/43 anonim ***** válasza:
hát haver én pont azt tapasztalom hogy az ilyen törppiláknak is magas férfi kell mondom valami más lehet az oka
2016. jún. 15. 23:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!