Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ezzel a fiúval?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a fiúval? Már egyáltalán nem tudom.

Figyelt kérdés
Szóval nagy vonalakban csak annyit,h ismerem már egy jó ideje ezt a srácot és régebben is nyomult egy picit,de én finomabban leépítettem őt.Nem rég megint találkoztunk,és most felvett msn-re is és már párszor próbált elhívni vhova.de az az igazság,h nekem akkor sem,és most sem tetszik annyira,de mégis van benne vmi...nem tudom.ha lenne is köztünk valami,akkor is most nem szeretnék komoly kapcsolatatot,mert nem sokára elköltözöm,szóval inkább csak egy kis feszültség oldásra gondoltam.A barátnőm nagyon támogatja ezt az egészet,h menjek el vele,ismerjem meg jobban és nézzem meg,h beindít-e bennem valamit,de nem tudom,mert,ha akkor sem tetszett...?A másik nagy hátul ütője a dolognak,h a tesóm 1ik legjobb barátja és a baráti társaságunk is egy,és nem akarom,h ezért később kellemetlen legyen.Viszont mostanában annyira vágyom vmi pluszra az életemben,h jó lenne,de nem akarok csak ezért ebbe a hibába esni.Bocsi kicsit hosszúra sikeredett,de nagyon köszönöm annak,aki végig olvassa és válaszol!:)
2010. ápr. 12. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha nem jön be akkor kalandvágy miatt ne hülyítsd..
2010. ápr. 12. 17:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát igazából még nem volt róla szó,h mi is lenne köztünk,de sztem ő sem akar túl komoly kapcsolatot,meg persze megmondanám neki,h én most nem vágyom többre.
2010. ápr. 12. 17:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd ne hülyisd
2010. ápr. 12. 17:58
 4/10 A kérdező kommentje:
De ki az a fiú,akinek,ha felajánlják,h legyen csak szex és semmi komoly, nem megy bele?
2010. ápr. 12. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik fiú működik egyformán. Nagy az esély rá, hogy beléd szeret, mert tetszel neki, az biztos. Szerintem ne...
2010. ápr. 12. 18:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Értem,köszi.:)Lehet,h igazad van.
2010. ápr. 12. 18:42
 7/10 anonim ***** válasza:
ÉN KAN VAGYOK IGAZAD VAN HA FELAJÁNLOD , HOGY CSAK SEX ÖRÜLNI FOG ...
2010. ápr. 12. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:

nagyjából énis igy jártam..nem tetszett,nem érdekelt nem válaszoltam az üzeneteire,letojtam a fejét.De eltelt 1-2hónap és amikor megláttam hirtelen azt hittem h meghalok olyan ideges lettem,azt éreztem kell nekem ez a pasi!Na hát azóta ugy állunk h egyikünk se tudja mi legyen,huzzuk egymást,/mert párkapcsolatban élünk már/!És minen nap egyre rosszab annyira hiányzik!

De az se jó ha szivatod szegényt,randizzatok és beszéld meg vele /szögezd le vele/h nem tudod mi lessz a randi után.Utánna nem lessz joga dumálni ha mégse kell!

2010. ápr. 13. 13:38
 9/10 anonim válasza:
en is ilyen esetben vagyok...erzem h szuksegem van valakire...a srac nagyon oda van ertem, en pedig nem szeretem ot annyira, de megis ha nem talalkozunk 1ideig akkor mar hianyzik...nem tudom en sem h mit tegyek
2010. ápr. 15. 10:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ajjaj Nekem is igy indult : " Nekem kell az a sajt fejü.." :-)) En is költözni keszültem, uj munkahely meg minden ami tuti..hat eve a ferjem, es van egy kisfiunk is:-) Miket hoz az elet?
2010. ápr. 15. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!