Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznál ezzel az emo fiúval (videó)?
2010. nov. 20. 22:49
3/15 anonim válasza:
ha 20 éves lenne, nem lenne se vézna, sem emo, és nem öltözne mint egy búza, akkor igen.
L/18
6/15 anonim válasza:
ez mióta emó? :) egyáltalán tudod mi az az emó?
7/15 anonim válasza:
Úristen.. Ez neked hol emo? Ha valakinek hosszabb haja van,az már emo, Szerintem ez a szánalom...
Amúgy ha ismerném,és annyi idős lennék mint ő,és bejön a stílusa akkor miért ne??
Ennyiből hogy lehetne megállapítani???-.-""
8/15 anonim válasza:
Azért emo mert a szemébe lóg a haja? Akkor néha én is emo vagyok. általában amikor felkelek a szemebe lóg a hajam. remélem nem tartasz emonak :$-.-"
Amúgy meg mennyi idős? 10?
Nekem az idősebb pasik jönnek be, főleg a barátom*-* :) de ha nem lenne barátom,akkor se tetszene ez a srác OO"
9/15 anonim válasza:
a srác még fiatal hozzám, de a hangja elképesztő. sokkal jobb mint aza kisköcsög dzsásztinbibergexi
10/15 anonim válasza:
Szerintem nem 30F vagyok. Bár ki tudja hegylakó....ki tudja....Múúúúúúúhahahahaha XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!