Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemények, tanácsok!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, tanácsok!?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igazából nem kérdés, hanem egy tapasztalat megosztó tonikot hozok most létre!

A kategória azoknak a tiniknek szól, akik nem jutnak tovább a szerelemmel, legyen az félénkségem miatt, vagy hasonlók!

Jómagam is úgy jártam ,hogy beleszerettem egy lányba, bár tudtam ,hogy nincs sok esélyem nála, nem nagyon alakulnak a dolgok, igazándiból fel sem vállaltam az érzéseim, de valószínű, hogy sejti...

Szóval most egyfolytában padlón vagyok, és csak rá gondolok a nap 24 órájában.

Szóval ha valakinek tanácsa van, írjon nyugodtan, illetve nyugodtan lehet tanácsot kéri, illetve történetet íni a reménytelen szerelem, titkos hódoló, félénkség ide illő témaköreiben!

Kor, és nem kötelező!

F/

2010. ápr. 12. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
hol laksz ? :)
2010. ápr. 12. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:

18:44 - ezzel én is így vagyok, tanácsot adni bárkinek tudok, viszont amikor olyan a szitu, lapulok mint szar a fűben :S

De én is elég félénk vagyok, de ezt ugy küzdöttem le, hogy elmentem hawerommal csajozni, egy duplarandira, (2fiu 2 lány) 2x is, és innentől kezdve már nem félek randit kérni a lányoktól :)

15/F

2010. ápr. 13. 07:17
 13/20 anonim ***** válasza:
Van egy pasi a gimiből aki nagyon bejön nekem. 3om évvel idősebb tőlem, de már többször beszélgettünk. Akkor kezdett igazán érdekelni mikor felhivta egyik barátnőmet(akivel jóba van) hogy hogy vagyok van e pasim meg stb. :) De után mintha nem érdekelt volna. És most van egy osztálytársam(nagy ribizli) aki nem tudja hogy bejön nekem a pasi és nagyon rá akar mozdulni bár ők nem nagyon ismerik egymást. Most mit tegyek? Nem akarom hogy elszedje előlem a kis ribizlije...:(
2010. ápr. 14. 19:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Huha jó ki topik lett meg kell hagyni. Nos ha én elkezdeném leírni akkor eltelne egy pár hét mire befejezném xD Ezért nézzük csak a tényleg legdurvább esetet :D Namármost azt tudni kell rólam hogy kedves vagyok rohadtul alter /laza világnézet.../ és nem tudok haragudni, de ha valakinek sikerül felhúznia akkor jobb ha azonnal elássa magát az illető... Hát kezdjük :D Az egész egy szép nyugis nyári napon kezdődött. Tiszta feeling a day egyedül voltam itthon anyámék tengerparton tesom meg haverjainál pesten. Enyém az egész kéró. Hívom a haverokat hogy kezdödhet a party. Elő a pipákat az összes piát mindent. Egyszer megszólal az egyik gyerek: Te és a csajok? Mondom tényleg van benn vmi. Gyorsan toljuk el a begyújtott szeneket lehúzunk városira és hozunk pár csajt. Le is mentünk. Egy istenien szép tényleg gyönyörű rockker csaj ült a parton és a vizet nézte. Gondoltam mi

baj lehet? Odamentem szépen köszöntem és udvariasan bemutatkoztam meg minden. A többiek visszamentek kocsival a mocimat meg ott hagyták. Elkezdtem beszélgetni vele. Kiderült hogy hogyan hívják. Azt is megtudtam hogy a pasija pont ma dobta szerencsétlent és tiszta szomorú. Ezt egy alternak rohadt nehéz elviselnie föleg nekem mert én vagyok a vidámság attya. Igyhát elhivtam a csajt a kéroba. A többiek már rég kinn ültek a terszon izzottak a szenek, keverték a koktélokat. Bekisértem a csajt szépen megkináltam egy búfelejtővel :D Egyböl jobb hangulata lett. Mondom fasza vagyok manok :D Igyhát kiültem pipantanni hadd érezze jól magát. Ugy éjfél fele odajött hozzám teljesen józan volt amin meglepődtem és megkérdezte ,hogy van-e barátnőm? Mondom h nincs erre ő de van. Ezt eljátszottuk egy párszor aztán megkérdeztem hogy ki bemutatnád nekem is? :D Erre nyujtja a kezét és köszön. Na ekkor durrant az állam a padlón. Mindenki nézett erre lazán lesmárolt Oo Nah mondom fasza xD Szóltam pár havernak hogy lelépünk kicsit majd jövünk. Mindenki elkezdett röhögni. Jó elmentünk sétálgatni. Megkérdeztem hogy hogy hogy bejövök neki? Hiszen nem is ismer. Erre csak annyit mondott hogy belém lát Oo nos itt megint a koppanás. A buli után is rendszeresen elmentem hozzá és tényleg nagyon szorosra füződött a kapcsolatunk.. Tudom ez nem illik össze az alternative lifestyle-al de nekem nagyon bejött a dolog. Minden időm vele töltöttem. Ekkor jött az első difi... Bevallotta hogy egy buliban lesmárolt egy srácot de nagyon bánja meg minden. Én persze megbocsátottam neki de a srácot a haverjai vitték el. Aztán rá két hétre időt kért Oo nos ez már előjele volt a bizonyosnak. Egyre kevesebb időt akart velem tölteni és néha már meg sem akarta fogni a kezem. A szívem szakadt össze amikor azt mondta ,hogy ne keressem többé... Egy világ dőlt össze bennem és ő volt az aki a romjain örömtáncot járt. Elhatároztam hogyha bele is döglök megtudom mi történt. Kiderült ,hogy egy másik sráccal találkozgatott... Figyeltem őket láttam milyen boldog és egyszerre nem volt okom arra hogy közbelépjek csöndben ültem a seggemen és figyeltem. Amikor menni akartak a srác előreküldte és odajött hozzám végig tudta hogy ott vagyok. Megkérdezte: Miért nem csináltál semmit? én csak annyit mondtam: Ha veled boldogabb akkor én leléptem. Hazafelé a házuk előtt mentem el kinézett az ablakon majd behúzta a függönyt. Rá úgy fél másodpercre sírva rohan ki az ajtón odafut hozzám és átölel. Hirtelen nem tudtam mihez kezdjek. Tudtam hogy vége de egyszerűen alig bírtam magammal... És közben ő ott sírt a vállamon már majdnem én is elkezdtem de ekkor erőt vett rajtam az alternative életfelfogás és elkezdtem röhögni. XD Összeestem és a földön fekve röhögtem tovább. Nem tudom miért de jól esett hogy kiröhögtem saját magam. :B Aztán amikor összekapartam magam megkérdeztem hogy mi a baj? Az ő állítása szerint ugyanazzal a tekintettel és teljesen ugyanugy mint az első napon amikor megismertem. :D Ettől egyből jobb kedve lett. Egy percig sem hittem azt hogy mégegyszer az enyém lehet. Akkor elmondta hogy tudja hogy figyeltem őket. Nos hát lebuktam teljesen... ennyit a híres paintball technikákról :B Mind1. Megkérdezte hogy miért nem csináltam semmit? Neki is csak ugyanaz volt a válaszom. Erre olyan tekintettel nézett rám mint azelőtt és azóta sem senki. Felnézett rám... Megkérdeztem hogy mi van? erre ő: Semmi csak büszke vagyok arra hogy ismerhetlek. És ugyan miért? Nem tudtam hogy vannak még ilyen emberek akik nem csak kihasználnak hanem meg is értenek és a mások javát a maguk elé helyezik. Jah oké egészségedre. xD erre mindketten elkezdtünk röhögni :D Hogy ez miért is durva story? Hiszen happy end a vége... Bebaszna... Ezekután egy pár napra benyögte hogy vége a barátságunknak is magyarázat nincs ne keress ne is kémkedj utánam vége. Mindennek vége. Ezt olyan hideg és hivatalos hangon mondta ki hogy majdnem megijedtem. Teljesen érzelmek nélkül beszélt. Aztán a lakásomnál két fickó várt rám megkérdezték hogy -ki vagyok? Az attól függ ki kérdi? Te másztál rá a spanom csajára?- Mi van már verőembereket is rám küldött? Nah mondom faja. Nem vagyok az erőszak híve ha nem önvédelemről van szó. A két fickó olyan lendületből kért bocsánatot hogy majdnem elröhögtem magam. Felhívtam a csajt persze hogy kinyomta. Bementem a lakására és személyesen megkérdeztem hogy miért küldte rám azt a két barmot a pasija? Ő kérte meg rá Oo a következő kérdésem hogy miért? mert te rámmásztál. Megint az a diplomatikus robotvaker állt a ször a hátamon. Inkább leléptem. Azóta szinte minden szorakozóhelyemen végigmérnek a haverjaik... De ki a rákot érdekelnek? :B Amíg nem jön nekem valamelyik nem izgat egyik sem. :D Jó kis story mi? :D Gondoltam rá hogy megirom könyvbe de ahhoz végképp nincs türelmem :D

-...Perfect...- 16/F

2010. ápr. 14. 21:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Az elöző voltam :D Aki ezt übereli kap egy Sport szeletet :D
2010. ápr. 14. 21:12
 16/20 anonim ***** válasza:
Szegény azt sem tudta mit mondjon..és nincs köztünk szerelem bármilyen furcsa is meg nem is járunk..A szerelem rózsája törékeny,hiába igyekszel ápolni,táplálni,öntözgetni s gondozni,zsenge bimbója kinyílik ugyan - gyönyörrel tölt el - de előbb vagy utóbb elhervad,kifakul,szirmait elfújja a szél,elporhadnak és egyesülnek a semmiséggel.Viszont a barátság az örökkévalóság áldott gyermeke,minden rágalom,gyalázat és a legnagyobb fájdalmak terhét is képes elviselni..
2010. ápr. 14. 22:09
 17/20 anonim ***** válasza:
NA AKKOR! Arra még nem gondoltál hogy forditott helyzet is lehetne? Azaz hogy esetleg te beléd zúgna v ki és te neked nem tettszene? akkor te nem leszarnád magasról hogy ő hogy szenved? Tutti hogy ezt tennéd! hissz ha nekem nem tettszik v ki akkor én arról nem tehetek hogy ő szerelmes lett belém,mert én is lehetek úgyanúgy,és akkor velem ki törödik,esetleg megszán? kell-e a szánalma? NEM Xal szerintem erröl a dologról ennyit! Akár be is lehet zárni a topicot! pffff
2010. ápr. 14. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:

Én 16 éve ismertem volt barátomat,aki egy olyan lány miatt szakított velem,akit akkor 2 hónapja ismert.

A lány szerelmet vallott neki,és hosszas gondolkodás után őt választotta.

Azt még máig sem tudom,hogy miért.

De végül is a csaj kijelentette,hogy ő idősebb srácra vágyik és nem is jöttek össze.

Én azóta is végtelenül szeretem,hiszen ő az első szerelmem.Nem tudom túltenni magam rajta,pedig már több,mint fél éve szakítottunk.

Visszaszeretném hódítani,mert tényleg egy szeretni való srác.

És én SZERETEM.

De nem tudom hogyan tegyem.

2010. ápr. 15. 15:09
 19/20 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok 16/l
2010. ápr. 15. 15:10
 20/20 A kérdező kommentje:

A topik bezárását kérőnek üzenném, hogy ezt ne te döntsd el!

Ha rajtad kívül van 60 másik, akinek tetszik a topik, akkor (már bocsi) fogd be, és menj innen!

2010. ápr. 15. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!