Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők-Hölgyek! Hogyan tetszik ez a randi öltözet? Mit szólnátok ha így menne oda a férfi hozzátok randira?
2016. jún. 13. 10:32
21/25 anonim válasza:
Tökéletes! Ez igen! Ha szemüveges vagy még dob a dolgon, ha nem szerezz be egy menő színes napszemcsit! De így zokniba gyere, felesleges cipőt hùzni, mert, hogy velem kell randizz! -Hagyd a másik nőt a fenébe! Pénteken Árkád Szeged főbejárat! 17-óra.
Te anyád bundájában én a fater pilótadzsekijében és ciklámen csíkos zokniban leszek nagyon dögös! Hozz egy zsíros kenyeret-nálam is lesz így egymásra ismerünk! - Várlak divattigrisem!
22/25 anonim válasza:
Cipo azert kell. Legyen zokni+tanga pacsker
23/25 anonim válasza:
nem rossz. szerintem cigi legyen a szádban mindenképpen. úgy elsz teljes a kép!
24/25 anonim válasza:
Öööö.... szerintem ezt inkább hagyjuk :D
25/25 anonim válasza:
Az a kockás ing jól állna, csinos egyébként a képen látható fiatalember és nem is lehet csúnya, miért kell mosómedvének álcáznia magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!