Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hódítsak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsak meg egy oroszlán pasit?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 14:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ok, majd írok.
2010. ápr. 12. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
szerintem úgy ahogy egy másikat is szoktál..
2010. ápr. 12. 15:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Június 4.az ikrek egyb.

Nekem 4évig volt oroszlán pasim,meg úgy egyb. is szeretem az oroszlán jegyüeket.

Az oroszlánok általában imádják,ha csodálják őket,és dicsérik őket.Vagyis kell nekik hogy érezzék,hogy őket tartod a legjobbnak.Amellett szeretnek ők hóditani.Erős egyéniségek.

Egyb. a net tele van ilyenekkel =)

2010. ápr. 12. 16:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Gondolom adj neki húst, de ketrecben tartsd mert megesz téged is
2010. ápr. 12. 17:52
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi a rendes válaszokat!!!

Engem is érdekelne az a sztori 14:59-es ha nem baj megpróbálok minnél több infót szerezni.

2010. ápr. 12. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Mondd neki a következőt: "Le merném fogadni, hogy engem nem tudnál megszerezni!". Mivel egy oroszlán SOHA nem menekül el egy kihívás elől (mert az sértené a büszkeségét) ...
2010. ápr. 13. 01:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Engem ilyen trükkel nem lehetne meghülyíteni. Az oroszlánok nem idióták, attól hogy oroszlánok. Vagyis ha idióta, akkor nem amiatt, mert oroszlán, szóval ilyen bemondással csak egy idióta pasit lehet megfogni, függetlenül attól, hogy oroszlán-e.
2010. ápr. 13. 11:10
 18/19 anonim válasza:
Ez egy hülyeség. Én kos vagyok a barátnőm pedig halak. A legtöbb párhoroszkóp erre azt írja hogy teljesen különböző személyiségek vagyunk, holott több közös van bennünk mint bárki mással akit ismerek. A csillagjegy, bármilyen hihetetlen és nehéz felfogni, csak akkor befolyásolja a személyiséged, ha elhiszed hogy befolyásolja. Ismerek nem egy oroszlánt, aki olyan mint a kezesbárány. Nem akaratos, nem önérvényesítő jellem. Szóval hódítsd meg úgy ahogy a többi srácot... 19/F
2010. ápr. 13. 18:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudod őket, ha meg akarnak téged.

Nekem sikerült. ; ) Két éve az enyém.

2010. júl. 24. 02:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!