Hogyan hódítsak meg egy oroszlán pasit? Oroszlán, srácok nektek milyen csajok jönnek be?
Figyelt kérdés
Kort is légyszi.2010. aug. 23. 12:38
1/10 anonim válasza:
Dicsérd, abból az oroszlánnak sosem sok. Szereti uralkodóként érezni magát, hát bánj úgy vele.
2/10 anonim válasza:
oroszlán vagyok. És tény, hogy szeretem ha dícsérnek. Nem tudok ellenállni neki :D
Nekem az Ikrek és a Kos csajok jönnek be nagyon.
A Kos céltudatos, bátor, nyílt és ŐSZINTE. Nekem ezek a legfontosabbak, és ez a Kosban megvan.
Az Ikreknek meg tettszik a spontanitása, lazasága. Kiváncsi, és mozgékony. Sokszor kitud mozdítani a lustaságomból :D Az Ikrek csajok nagyon csinosak, és figyelnek magukra.
Kérdező!
Neked mi a csillagjegyed?:)
3/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem a csillagjegytől függ...
5/10 anonim válasza:
Nekem a szép, kicsit bátortalanabb lányok tetszenek. Én is bírom ha dícsőitenek, de azt már kevésbé ha nagyon nyomul egy csaj. Az is számít hogy agya legyen, és hogy főzni is jól tudjon. Ja és legyen melle!
6/10 anonim válasza:
az oroszlánokat imádni kell. hatalmas a szeretet igényük,de azt is érezniuk kell,hogz gondoskodni tudnak párjukrol,kétség sem fér ahhoz,hogy elárasztják ajándékokkal választpttjukat,és amivel mindig jo pontot szerezhetsz egz oroszlánnál ha megdicséred...bármit,akár a cipőjét,szemét,orrát,mindegy az csak ismerd el valamiért :)
7/10 anonim válasza:
igenis lényeges a párkapcsolatok terén a csillagjegy :) milliónyi más tényezp is van ami által jó v rossz lehet egy adott kapcsolat,de minden jegynek megvannak a maga rigojái,amik minden személynél megjelennek és bizony előfordul,hogy nem azonosak a nézetek egyes dolgokban a fele között...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én vízöntő vagyok.Szerintetek működhet ez a kapcsolat?
2010. aug. 26. 13:18
9/10 anonim válasza:
működhet csak próbálkozni kell :) sok szerencsét :)
10/10 anonim válasza:
Vízöntő...
Nagyon sok sikeres Vízöntő-Oroszlán kapcsolat van.
Közös tulajdonságuk, a társasági élet, szabadság, föggetlenség, központi figurának lenni. Spontanitás, optimizmus, vidámság.
Ezen tulajdonságok mindkét jegyben megvannak.
Sok sikert hozzá!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!