Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin? Mit "szabad"? L
Tegyük fel egy hónapja beszéltek egy fiúval/lánnyal. Leutazik miattatok több kilómétert. Taliztok. Beültök valahová. Beszélgettek ugyebár. És ennyi? Na meg ugye 2 puszi üdvözlésnél/búcsúzásnál?
Tehát ennyi épp elég elsőre?
Nekem igen. Bár a puszizkodást elhagynám, nagyon nem vagyok közvetlen és romantikus. Asszem a pasinak, aki fel akarna szedni - nem lenne ilyen - nagyon hamar elmenne a kedve tőlem, ha meglátná mennyire kemény és távolságtartó vagyok.
24/l
Attól függ mi volt az 1 hónap alatt, mennyire egymáshoz közel. Mennyire meghitt a beszélgetésetek, mennyire érzelmes.
Én pl biztos megölelgetném, bár szituáció hozza. Meg ugye azt is, hogy milyen céllal találkoztok, hogy alakul a "randi". Csók is megtörténhet meg bármi ilyesmi.
Hozzám is kell ám a türelem. :)
Akár bármilyen testi érintés is sok lenne elsőre.
Nekem fontos, hogy szimpátia, kötelék alakuljon ki, ismerjük meg egymást belsőre is és tényleges idő teljen el. Utána jöhet a bújás, ölelés, csók, petting, szex - ebben a sorrendben.
23/L
Ujjazás, másfél órás dugás orgazmusok sorozatával pont elég elsőre, aztán majd lesz jobb is. :D
Viccet félretéve, ez nem vicc.
Nincs törvénybe írva mit szabad, mit nem az első , vagy akárhányadik randin.
Utolsó! Nah valami ilyen gondolkodásmódú lányt "keresek".
A keresek az túlzás mert otthonülő lettem költözés után de pont :D Baráti kör 200+ itt sajnos egyedül kiülni nem jó fényt vet a lány szemében úgy emlékszem egy évekkel ezelőtti beszélgetésre, ha a srác barátok nélkül egyedül van.
Előző kapcsolatba is első randin a lánynak nem foghattam meg a kezét de még puszi se holott már nem tűnt "elsőnek" mert sokat dumáltunk előtte.
3# neked gondoltam :)
4# -es hiperaktív :D
# 7
# 3 voltam.
Elveim szerint nem fér bele. Elsőre (másodikra, harmadikra) nem tudhatom, hogy hosszútávon is szimpatikus lesz-e, alakul-e kapcsolat, vagy csak egy mély flört, vagy mi.
Aztán lehet, az élet hoz majd ilyen helyzetet és lehet a férjemet is így ismerem majd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!