Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az a téma amit utálsz egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a téma amit utálsz egy randin?

Figyelt kérdés
Pl: Ex utáni siránkozás hallgatása, lábfétis, szex, stb.
2016. jún. 11. 19:44
1 2
 11/14 opened paradise ***** válasza:
Én:D
2016. jún. 11. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

29 vagyok és még nem volt "randim"....

Mindig vagy ismertem az illetőt (akivel hosszútávú kapcsolatom lett), vagy az első alkalommal szexeltünk (ezekből is hossszú kapcsolat lett).

Úgyhogy fogalmam sincs :D :

2016. jún. 11. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
81%
Szélsőséges nézetek, politika, nekrofília.
2016. jún. 11. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Az ex. Akár szidja, akár a jó dolgokra nosztalgiával emlékszik, akár a jelleméről van szó, akár arról, hogyan éltek, mi volt az ex végzettsége... Szerintem már eleve az se jó, ha a beszélgetés kapcsán valamiről az embernek eszébe jut valami az exével kapcsolatban és mesélgeti. Én találkoztam viszont olyan emberrel is, akinél egy komplett és fő helyen levő beszédtéma volt: az exek.

Tudni kell, hogy igyekszem érdeklődő, nyitott lenni, kipróbálok dolgokat, belevágok dolgokba és baráti programokat sokszor én szervezek, viszont nagyon nem vagyok partiarc, nem járok bulizni és tényleg visszafogottan iszom (régen nem is ittam, majdnem antialkoholista voltam).

A srác vett egy csomó sört, vett kettőt nekem is (nem érdekelte, hogy nem kérek), majd mikor leültünk, folyamatosan arról mesélt, mikor kikkel rúgott be, hogyan viselkedtek, ökörködtek közben.

Mással a mai tinik jelleméről (csoportos viselkedéséről) keveredtem vitába, ott én is hibás voltam.

2016. jún. 12. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!