Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi fog meg bennetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi fog meg bennetek egy fiúba az első randin? Mitől tudtok beleszeretni egy fiúba?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát első benyomás a külső... Deh ez perszeh ízlés kérdése... Ha a lánynak "megfelel a srác", és odajutnak h első randi, akkor jöhet a belső: hogy viselkedik, milyen a stílusa, udvarias-e, lehet-e vele beszélgetni, ilyesmik...
2010. ápr. 11. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azért szerettem bele, mert vicces és aranyos volt... Közös az érdeklődési körünk... És most itt bőgök miatta.
2010. ápr. 11. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
:S
2010. ápr. 11. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

nemtom én fiú vagyok és annyit csinálok h magamat adom. viccelődök, megnevettetem a lányt, az mindig jópont. aztán ha eljön a pillanat megcsókolom.

ezt csak azért irtam most le ide mert valószinű h a kérdező fiú lesz. :D

16F

2010. ápr. 11. 20:12
 5/7 anonim ***** válasza:
20:07-es és nem is tetszett a pali, csak azért szerettél bele mert ivcces és aranyos? mióta vagytok együtt?
2010. ápr. 12. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:

-ha rendesen néz ki (ha eljön velem randira, az azt jelenti hogy tetszik külsőleg, tehát itt nem arról van szó hogy mekkora az orra, hanem hogy meg van borotválkozva, tiszta ruhában van, jó illata van, stb.)

-vicces

-bókol, érezteti hogy tetszem neki

-meghív valamire, az ajtókat kinyitja előttem

-értelmes hozzászólásai vannak, megmutatja hogy okos, de véletlenül sem tudálékos.

akkor minden esély megvan rá hogy beleszeressek.

2010. ápr. 12. 18:04
 7/7 anonim ***** válasza:

13:27-es: De, persze, tetszett is, amúgy nem jöttem volna össze vele...:)

Csak 4 hónap volt, tegnap vége lett. Nem sok, de...

2010. ápr. 12. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!