Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle valami?

Figyelt kérdés
Napi szinten beszélgetünk facen..sokszor feljön itt az a téma, hogy jó lenne együtt lenni. Viszont amikor találkozunk teljesen úgy viselkedik velem, mint egy baráttal. Gyakorlatilag semmilyen módon nem ér hozzám szinte..és semmi olyat nem veszek észre rajta hogy vonzódna hozzám. E miatt én sem mászok rá..megmondom őszintén félek attól, hogy teljesen vakvágányra megyek..Tudom, hogy egy kapcsolatra MOST "nincs ideje"...talán csak velem nincs...Alapból viszont nagyon kedves...előzékeny...figyel rám...nem tudom, hogy mit tegyek...engedjem el ezt a dolgot vagy várjak míg rájön mit akar...

2016. jún. 5. 17:16
 1/1 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe
2016. jún. 5. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!