Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már olyan emberrel, aki külsőre nem az esetetek? Mi lett belőle?
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 14:43
1/7 anonim válasza:
Ez a kérdés annyira jelentéktelen ...
Másképp válaszolok: éppen azzal nem randizok, aki külsőleg kockacas + minden extra, belsőleg pedig egy nagy senki.
2/7 anonim válasza:
Randiztam. Semmi sem lett belőle. Egy randi, és ennyi. Megkapta az olyan hőn áhított esélyét, aztán ennyi, nem tudott olyat villantani, ami bármilyen formában is felkeltette volna az érdeklődésem.
3/7 opened paradise válasza:
Élőben másmilyen volt,volt ilyen.
Nagyobb részben más miatt nem lett folytatása. Bár sokat filóztam rajta.
4/7 anonim válasza:
Igen. Társkeresőn ismertem meg. Nagyon messze van külsőre attól, amit ideálomnak lehetne nevezni, nem tetszett sem képen, sem első találkozáskor, de nem is taszított vagy ilyesmi.
Fél éve vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást és már sokszor elidőzik rajta a tekintetem, szeretem nézni az arcát, nagyon jókat beszélgetünk és nagyon boldog vagyok vele :).
21L
5/7 anonim válasza:
Igen. Vagyis burkoltan barátok voltunk 2 évig kajtarott utánam. En baratsagnak fogtam fel nem is gondoltam volna olyasmire hogy akar valamit. 2 év után összejöttem vele. Majdnem 2 évig együtt is voltunk. Szerettem nagyon mint embert de külsőre sosem fogott meg és ez meg is látszott a kapcsolatban mert nem vonzódtam hozza. Részemről szoros baráti kapcsolat volt visszagondolva.. Ő részéről pedig élete szerelme.. Azért szép időszak volt boldog voltam akkoriban :)
6/7 anonim válasza:
Igen, a képei nagyon tetszettek de élőben, olyan srác volt akit itt vékony srácnak emlegetnek.. szemüveges is volt, de ettől függetlenül elvoltunk, a 3. randira teljesen beleszerettem, aztán sajnos kiderült, hogy a belső tulajdonságai mégsem olyan jók mint amilyennek ő azt előadta, úgyhogy nagynehezen szakítottam vele, de nagyon szerelmes voltam belé.
7/7 anonim válasza:
Igen, még házasság is lett belőle. Most éppen válunk. Hiba volt, már látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!