Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok hazudni, de akkor mit csináljak? Jaj már. L
Próbálom röviden.
Egy ideje üzeneteket kapok egy fiútól. Ez a fiú semmilyen szinten nem érdekel, így elég kellemetlen az egész történet. Ismerem a családját, akiknek már beharangozott engem. Visszahallottam, úgyanis egy környéken élünk. Elég pletykás a család. Anno az egyik barátnőmmel is van ezt csinálta, de nem jött össze. Mesélte is, hogy kissé beteg, agyilag. Mármint nehéz a felfogása, tapad és ragad ezerrel, hiába mondta neki, hogy nincs esélye. Utána a család rávette a vizet a csajra, még ő volt a rossz. Kisqrvázták meg ilyenek, pedig csak annyi volt a 'vétke', hogy nem akart tőle semmit.
Nekem ezt a cécót nincs kedvem lejátszani, nincs energiám ilyen hülyeségekre. Nem írok vissza 6-szorra sem neki mégis mit gondol? Nem esik le neki?
Jó, letilthatom, de akkor is én lennék a rossz, hisz csak irogat, nem bántott se semmi.Elkezdenének hülyeségeket beszélni rólam.
Hogyan rázzam le? Ez annyira ciki... Nem drasztikus megoldás kell tehát, mint a tiltás, hanem inkább cseles. Tudom, nem tartozom neki semmivel, de jobb az ilyeneket kijátszani, mint hergelni.
Adjon valaki valami tanácsot, mert kezd nagyon idegesíteni. Egy dolog az irogatás, de lehet ezek már a lagzit tervezik, amilyen "furcsák". Nem akarok semmibe belekeveredni. Ez annyira gáz. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!