Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem valakivel, de nem akarok magamról hazudni, egy kis segítség?
Nagyon röviden csak annyi hogy nagyon kedves lány, 20 éves, az a fesztiválozó, koncertekre járó, sok barátja van és szeret bulizni. Az a gond hogy én az éles ellentéte vagyok, introvertált, itthonülő típus, alig van barátom - nem azért mondom hogy sajnáljam magam, de tényleg így van. Elkezdtünk beszélgetni, már mondta is hogy "határozottan nagyon jófej srác"-nak tűnök. Nagyon kedves, intelligens és vidám egyéniségnek mutatkozik még így interneten keresztül is.
Viszont lehet nem hangsúlyoztam neki eléggé, bár tudja, hogy nem vagyok valami bulizós típus.Konkrétan felsorolt egy rakás helyet ahova el szokott menni, és megkérdezte én hol szoktam bulizni, pedig én tényleg nem szoktam szinte sehova eljárni, max. kocsmázni néha.
Hazudni nem akarok, maximum elferdíteni minimálisan az igazságot. De szerintetek, ha elmondom neki hogy én alig szoktam eljárni ilyen helyekre (koncertek, bárok, stb...) az jó ötlet? Tényleg tetszik a csaj. 23/F
Passzold át nekem őt bro, mert pont olyan, mint én :D
Amúgy mindent félretéve, szerintem ne hazudj neki. Lehet, hogy pont az olyan srácokból ábrándult ki, akik az ő köreiben mozognak, és pont valakit keres, aki őszinte, és akit tud szeretni, nem b@ssza át, stb...
Hosszútávon pedig nem működhet egy kapcsolat, ami hazugságokra épül. A másik pedig, hogy pár ártatlan kérdés xy helyről, és levágja, hogy kamuzol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!