Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akarok hazudni, de akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok hazudni, de akkor mit csináljak? Jaj már. L

Figyelt kérdés

Próbálom röviden.

Egy ideje üzeneteket kapok egy fiútól. Ez a fiú semmilyen szinten nem érdekel, így elég kellemetlen az egész történet. Ismerem a családját, akiknek már beharangozott engem. Visszahallottam, úgyanis egy környéken élünk. Elég pletykás a család. Anno az egyik barátnőmmel is van ezt csinálta, de nem jött össze. Mesélte is, hogy kissé beteg, agyilag. Mármint nehéz a felfogása, tapad és ragad ezerrel, hiába mondta neki, hogy nincs esélye. Utána a család rávette a vizet a csajra, még ő volt a rossz. Kisqrvázták meg ilyenek, pedig csak annyi volt a 'vétke', hogy nem akart tőle semmit.

Nekem ezt a cécót nincs kedvem lejátszani, nincs energiám ilyen hülyeségekre. Nem írok vissza 6-szorra sem neki mégis mit gondol? Nem esik le neki?

Jó, letilthatom, de akkor is én lennék a rossz, hisz csak irogat, nem bántott se semmi.Elkezdenének hülyeségeket beszélni rólam.

Hogyan rázzam le? Ez annyira ciki... Nem drasztikus megoldás kell tehát, mint a tiltás, hanem inkább cseles. Tudom, nem tartozom neki semmivel, de jobb az ilyeneket kijátszani, mint hergelni.

Adjon valaki valami tanácsot, mert kezd nagyon idegesíteni. Egy dolog az irogatás, de lehet ezek már a lagzit tervezik, amilyen "furcsák". Nem akarok semmibe belekeveredni. Ez annyira gáz. :(

2016. jún. 4. 20:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem közöld a sráccal, hogy vagy felfogja, hogy te nem akarsz tőle semmit, és bocsánatot kér a családjától hogy hülyeségeket beszélt és tisztára mossa előttük a nevedet, vagy feljelented zaklatásért és rágalmazásért. Ha tényleg hülye, akkor megijed.
2016. jún. 4. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem meg te vagy a gáz...

"Figyelj, ne haragudj, nem akarlak megbántani, de én nem akarok Tőled semmit. Nem szeretném, ha bármit belelátnál a dologba, ami nincs. Szóval kérlek annak tudatában beszélgess Velem, hogy köztünk nem lesz soha semmi."

Ha ez nem elég, akkor meg kamuzás. Szerelmes vagy valaki másba, már alakul valami, stb-stb., mint a vízfolyás. Egyszer úgyis lekopik.

2016. jún. 4. 20:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem akarok botrányt. Mert 'ezektől' kitelik. Ha ilyen durván elküldöm, akkor pedig botrány lesz. Ismerkedem egyébként. Mondhatnám azt, hogy van párom!? Általában akkor leesik a fiúknál a tantusz, hogy tabu a csaj, mert foglalt.
2016. jún. 4. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Miért ne mondhatnád? Persze.
2016. jún. 4. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
Ja csak aztán ha kiderül, hogy nincs párod, akkor meg elhíresztelik, hogy milyen hazudós vagy.
2016. jún. 4. 20:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Jobb ha megmondod az igazat, hogy nem szeretnél vele ismerkedni.

Lehet te leszel az új célpont, de ha tényleg ilyen a családja, akkor úgy is mindig találnak valakit, akit lehet szekálni.

Idővel elcsendesednek, addig is kerüld el őket jó messzire, de ha kell, állj a sarkadra és mondd meg a magadét!

2016. jún. 4. 21:00
 7/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Nem, nyilvánvalóan nem esik le neki. Nem értem, mit kerülgeted a témát és miért nem vagy képes egyértelműnek lenni. Nem minden ember fogja feladni, ha nem kap plusz biztatást. Vannak, akiknek nem esik le, akármilyen ok miatt. Nyilván ez a beharangozás erős túlzás a részéről, de nem értem, miért nem tudod neki megmondani, hogy "Figyelj Jani, szerintem félreértettél, én nem érdeklődöm irántad, bocsánat, ha esetleg kétértelmű jeleket adtam, de nem érdekelsz, minden jót".

Nem kell itt cseleskedni, mint valami 5 éves az óvónénivel.

2016. jún. 4. 21:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Jaj már. :( Tudom, bár mindenkinek ennyi baja lenne...

De az ilyenekkel jobb félni, felkészülni. Csak azért kérek némi tanácsot.

Soha nem is beszéltem vele.

2016. jún. 4. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt se tudom mikor láttam utoljára. Életemben nem beszéltem vele. Max. köszöntem neki, de már az se az éven volt, se nem tavaly. Úgyhogy ő csak kipécézett neten és kész. Ennyi a story.
2016. jún. 4. 21:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha nem is ismered, sose láttad miert lenne nehéz az irni neki hogy bocs, de nem erdekelsz/másba vagyok szerelmes, akármi...

Ezzel hogy nem irsz semmit, de nem is tiltod csak adod alá a lovat....

2016. jún. 4. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!