Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem kapok tole semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem kapok tole semmit?

Figyelt kérdés
4honapja vagyunk egyutt(azota 2 honapig talalkozgattunk) es soha nem kaptam tole meg semmit...nem kernek nagy dolgokat,pl:egy szal virag,egy doboz csoki vagy barmi mas aprosag...de neki sose jut ez eszebe ilyesmi..es persze en egybol azt gondolom hogy nem tart ertekesnek vagy nem vagyok neki fontos,ha megyunk valahova mindig o fizet,allandoan hoz-vissz kocsival,mondta is hogy szeret meg ugy erzem en vagyok neki az elso,de valamiert az ilyen dolgok szamomra fontosak lennenek ,hogy erezzem hogy akkor is gondol ram ha nem vagyunk egyutt.(a baratnoim a baratuktol mindig kapnak dolgokat,pl.mar elso randin voros rozsa meg ilyenek) ne vagyok felszines penzehes liba mielott valaki azt hinne,csak nem ertem en miert nem kapok tole.(amugy eleg tehetos anyagi haterrel rendelkezik)
2016. máj. 31. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem megpróbálhatsz vagy beszélni vele, vagy te adni valami csokit (ilyen snickers kaliberűt), azzal a felkiáltással, hogy mikor megláttad, akkor arra gondoltál, hogy milyen jól esne neki. Ha 1-2-szer megcsinálod, akkor lehet, hogy ő is fog adni.
2016. jún. 1. 00:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kevesebb az ha az ember magából ad, nem pedig vesz pénzért valami csetreszt. 1 szál rózsa ca 600-800 ft, ez kb egy munkaóra. Ha elvisz kocsival a ból b be az is 1-500 ft fogyasztástól és távtól függ + idő, ugyanúgy figyelmesség, mert nem kell gyalogolni cipekedni. Érdekelne ha pl nem egy szál rózsát kapnál, hanem egy csokor vadvirágot, amit feléd jövet szedtem, lenne e ugyanolyan jó mint egy szál bolti rózsa vagy vágnád ki duzzogva a kukába. Ha a válasz igen, akkor nincs több kérdésem, ha pedig nem, akkor sincs. Tegye mindenki ahova akarja.
2016. jún. 1. 00:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem lehet arra fogni, hogy egyszerűen valakinek ez jól esik. Szerinted, nem esne jól ez minden normális embernek? Dehogynem! Mégsem kap a legtöbb ember.

De ha ő fizet mindenhol, visz kocsival, amit tankol, azért az is mind pénz ha belegondolsz...

2016. jún. 1. 06:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, hogy ő fizet mindent+hoz-visz, letudja.Nem tartja fontosnak az apróbb ajándékok adását.Valószínű nem romantikus fajta.
2016. jún. 1. 07:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Ettől még lehet valaki romantikus. Még csak 4 hónap telt el. Bármikor eszébe juthat venni egy csokit. Lehet majd 6 hónap után vesz.

Mindegy szerintem egy nagy fa.szság az egész.

Egy jól működő kapcsolatban ilyen fel sem merül egyik emberben sem,hogy uristen miért nem halmoz el ajándékokkal.

Vegyél neki te egy csokit akkor. Utána hátha majd ő is viszonozza.

Kiégek.

2016. jún. 1. 12:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Függetlenül attól, hogy nem értek egyet a kérdező problémájával, a "vegyél te, majd rájön" típusú válaszolóknak üzenném, hogy a pasik 90%-ánál ez nem működik. :D

Én annyit értem el vele páromnál, hogy szóvá teszi X év után, hogy bezzeg amíg szerettem, mindig kapott csokit meg sört... :D

2016. jún. 1. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:

olassatok utána a szeretetnyelveknek. minden ember máshogy fejezi ki a szeretetét. van akinek az ajándékokban nyilvánul meg a szeretet. van akinek az érintés, ölelés jelent többet. van akinek abban fejeződik ki, hogy mondja. másnak meg az együtt töltött idő számít igazán. a legtöbben ezeket vegyesen alkalmazzuk, de azért jobbára vannak preferáltak köztük, amit fontosabbnak tartunk, jobban figyelünk rá - vagy csak jobban érezzük, ha az hiányzik, háttérbe szorul.

egy kapcsolatban nem árt a másik szeretetnyelveit megismerni és megtanulni kommunikálni ezen a szeretetnyelven. nem biztos, hogy fontos mindig így kimutatni az érzéseinket, de tudni kell kezelni a különbségeket. na meg kommunikálni egymással és megértetni a másikkal, hogy nekünk mi a fontos, mit szeretnénk, mit várunk, mikor mi a bajunk...

2016. jún. 2. 23:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Más típusok vagytok. Van aki szereti az ajándékot és az gyakran is vesz (és olyan is aki egyáltalán nem, hacsak nincs szülinapja).
2016. jún. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!