Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem mertem megcsókolni. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mertem megcsókolni. Hogy dugjam át a nyelvem? én 14/L ő 16/F

Figyelt kérdés

Szóval amikor megakart csókolni és nyitotta száját nyitottam én valahogy próbáltam át dugni nyelvem de nem ment vagy nem tudom de éreztem hogy kicsit ideges vagyok mert nagyon szorítottam közben magamhoz.

Hogy csináljam legközelebb?

2010. ápr. 11. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Halihó ember!

1. No para, spontán kell, ne görcsölj rajta, hogy mi lesz, meg hogy jajj, nem merem.

2. Jó ha tudod, hogy nem nyelvessel érdemes kezdeni, legelőször csak szájrapuszi, hosszú szájrapuszi, .........., majd csak aztán a nyelves.

Ha meg nyitott szájjal közeledik feléd, akkor te is enyhén nyitott szájjal közeledj felé, oldalra billentett fejjel. Amikor megvolt az örömteli találkozás, akkor lassan, érzékien csukd össze a szád.

Remélem nem lett túl szájbarágós, de nagyjából ez a lényeg. Ha van még kérdésed, írd csak meg, szívesen segítek, ha tudok.

15/F

2010. ápr. 11. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Gyakorolj egy lóval
2010. ápr. 13. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

édesem ezt érzésre kell csinálni, leírtakból nem fogod tudni, mert ha ezeket követed akkor amikor helyzet lesz, azon fogsz gondolkodni, hogy is írták le. ezt felejtsd el. érzéssel, gyengén és spontán, ne tervezd el, akkor nem fog sikerülni

sok szerencsét :)

16/L

2010. ápr. 13. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Rájösszz..! hidd el..nekem is nem rég volt az első most meg már úgy nyomom mintha ezer éve ezt csinálnám xd:D .. az első smárolásnál még ha tapasztalatlan vagy hagyd magad a fiúra-..aztán gyakorlat teszi a mestert és lehet h a 4 ik alkalommal már te leszel az irányitó és leesik a fiud álla:P :)
2010. ápr. 13. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Műkögy tüdő műkögy!
2010. ápr. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!