Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ujjperc tetoválás lányon. Tényleg annyira elrettentő/ijesztő?
Engem nem zavar a tetoválás senkin, főleg ha nem felvágásból csinálják és van jelentése.
Az már inkább lényeges lenne, hogy mik a jelentések. Például mindenféle sátánista vagy rasszista egyéb gyűlöletkeltő jelképek vagy hasonlók azért eltántorítanának.
nekem nagyon nem tetszenek a tetoválások... annyira természetellenes... egy bizonyos életkor felett meg röhejes...szerintem... nekem is az a benyomásom mindig, hogy nagyon "sittes"....
persze ízlések és pofonok, biztos van srác akinek bejön, de nekem kizáró ok a tetoválás kb... valami kis jelentéktelen minta nem látható részen még beleférhet, de egész kar, és hogy a kézfejen is legyen...na azt biztos, hogy nem...
Én szeretem,ha valakin sok tetkó van,akár Kat Von D szinten is. Csak legyen jelentésük. Ne rib..ncrendszám,meg csuklón lévő végtelen jel legyen.
Max egy Tyson-os arctetkónál gondolkodnék el:D
Nem, szerintem abszolút nem az. Nem ítélek el valaki csak azért, mert az ujjaira tetováltatott.
Főként a személyiségi fontos a számomra az illetőnek. A külsőre nem mondom, hogy mindegy, de inkább másodlagos. A külső gyorsabban és többet változik, vagy többet lehet rajta rövid idő alatt változtatni, mint a belsőn.
Nézd, aki elítéli a tetoválásokat, vagy csak alapból nem szimpi neki az valószínűleg nem hív randira. De az az ujjadon lévő szavak előtt sem tette volna meg. Aki meg oda van érte, az akkor is elhív.
Mondjuk, ha az exe neve lenne rajta, azt én is elítélem, ahogyan sok olyan tetovált embert, aki divat miatt csinálta csak.
Én is keresztül mentem már rengeteg dolgon. Testileg és lelkileg egyaránt. Épp ezért fontosabb nekem, hogy ne azt szeressék, ami vagyok, hanem azt, aki vagyok.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!