Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Melyik srác jönne be kettőjük közül?
a) Félénk, remeg a keze, halk a hangja, önbizalom-hiányos, zárkózott, sovány.
b) Magabiztos, szeret beszélgetni, kedves, figyelmes, szórakoztató, megértő, sportos.
Nekem a sovány alkat jön be, és nem baj, ha valaki kicsit félénk, de mindenképpen lehessen vele beszélgetni, hülyéskedni, különben mi értelme együtt lenni, ha csak ülünk, mint két kuka? :D
Miért, egy félénk srác nem lehet kedves, figyelmes?
Bírom amikor a pasik már szinte kódexbe foglalják, hogy sportosan/izmosan kell kinézniük, utána csodálkoznak, hogy ha a nők ezt a szempontot is figyelembe veszik.
Nekem pont a vékony srácok jönnek be. Viszont azt nem szeretem ha minden mondat után vissza kell kérdeznem, mert nem hallom amit motyog az orra alatt. Nem eszem meg, a kézremegés mellékes, majd a beszélgetés során elmúlik. Még az önbizalomhiány sem vészes, csak ne ostorozza magát előttem. A lényeg, hogyha akar valamit, akkor azt lehessen rajta látni, de ez nem egyenlő azzal, hogy nyomulós, bunkó legyen.
A kettő közül a 2. Alapvetően nincs bajom azzal, ha vki nem a társaság középpontja, de az 1. kategória már az, ami túl sok... nem vonzanak az ilyen tutyimutyi, alig mer megszólalni típusú pasasok.
A sportosság számomra nem feltétlenül előny, a mackósakat jobban bírom, de a többi jöhet a 2. srácból :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!