Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, amikor randin a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor randin a férfi a végén szól a pincérnek, hogy fizetni akar, akkor (? )

Figyelt kérdés

1 - ti felajánljátok, hogy beszálltok?

2 - ha felajánljátok, akkor azt komolyan is gondoljátok? 3 - ha felajánljátok és ő elfogadja, akkor mennyivel szálltok be?

4 - ha beszálltatok az összegbe, azzal a srác eljátszotta az esélyeit?

2016. máj. 22. 19:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
51%

Nőként a 17-es válaszolónak gratulálok, ötletes! :)

De ha egy nő nem ismeri ezt az illemet, h a ffi megy előre a pofonért, akkor megkérdőjelezednő, h egyáltalán ő az a nő, akire vágysz. Én is mindig megkérdőjelezem, h az az a pasi akire vágyom, aki nem segíti le a kabátomat, vagy szidni kezdi a nőket a randin vlmilyen formában.

Nekem az egy kiadós +, ha ilyen dolgokat egy ffi ismer, ilyenek miatt az illető +10 ponttal indul a többiekhez képest.

2016. máj. 22. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Sőt szetintem 2016-ban még sértő is ha azt feltételezed egy nőről, hogy ő nem tudja elintézni azt ami az ajtón belül várja, ha ő lép be előbb. Csak azért mert régen volt valami, nem jelenti azt, hogy feltétlenül ragaszkodni kell hozzá most is. De ettől most biztos hlye feminista leszek. xD
2016. máj. 22. 20:44
 23/29 anonim ***** válasza:
Ha nem mondta korábban, hogy meghív, akkor persze felajánlanám. Ha elfogadja, akkor fizetném a saját részemet. Nem érdekelne különösebben, tehát az esélyein ez nem változtatna.
2016. máj. 22. 20:49
 24/29 anonim ***** válasza:
Az illem dologra reagálnék, aki ilyen dolgon megsértődik az részemről amúgy is felejtős lenne...
2016. máj. 22. 21:02
 25/29 anonim ***** válasza:

Nos ugyan kicsit elvonatkoztatva az eredeti kérdéstől... tartsatok idiótának, de az csak egy beidegződött szokás h a pasinak "KELL" (?!?!) fizetni

Viszont a gyökerekben rejlik, én egy ezer éves barátomat akartam meghívni egy kávéra, de nem engedte, mondván az mennyire nem illik h egy nő fizessen. És ez még csak nem is randi volt, és nem is az a szitu h először találkoztunk volna...

2016. máj. 22. 21:09
 26/29 pörölycápa ***** válasza:
Én felajánlom, hacsak nem előre úgy beszéltük meg, hogy meghív. Ha nem fogadja el, akkor szépen megköszönöm a meghívást, ha meg elfogadja, akkor fizetem a részem. Nem várom el hogy meghívjon, és ha nem hív meg, nem jelent nálam rossz pontot. Viszont én szeretem előre megbeszélni, hogy most akkor ki hogy fizet, mert akkor úgy készülök pénzzel. Első randiknál mindig készülök annyi készpénzzel, hogy tudjam fizetni a részem, de később ha úgy beszéltük hogy meghív akkor nem feltétlen van mindig nálam egy étteremre való mennyiségű készpénz
2016. máj. 22. 21:46
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

Evidens,h felajanlom ha elfogadja akkor viszont nincs masodik randi mert ez a fillereskedo/felezgeto magatartas lesz jellemzo az egesz kapcsolatra,amibol nem kerek.

Jo munkam van,jol keresek nekem nem gond meghivni ot vacsizni anelkul h o is beszallna,ergo neki se legyen:-))Ha gond,akkor kavezni hivjon ne etterembe mert a fillerbaszast utalom.

30/N

2016. máj. 22. 23:49
 28/29 anonim ***** válasza:

Kérdés, hanyadik randi. Első randinál:

1. Igen.

2. Hát sztem hülye az, aki úgy ajánlja fel, hogy esze ágában sincs fizetni...

3. A saját fogyasztásommal.

4. Ha első randin nem szeretne fizetni a srác úgy, hogy ő hívott meg, elég rossz helyzetből indul nálam, megmondom őszintén. Nem írom le teljesen, a többi randin dől el, hogy tud-e javítani vagy nem.

Többedik randin meg már vagy felesbe, vagy úgy megyünk, hogy egyszer egyikünk, másszor másikunk hívjuk meg egymást.

2016. máj. 23. 10:05
 29/29 anonim ***** válasza:

38 éves nő vagyok.

Első néhány randin nem elvárás részemről, hogy étterembe menjünk, sőt.

Inkább egy kávézó/teázó, esetleg egy cukrászda, de ott is legfeljebb egy kávé és/vagy süti erejéig.

Ezek azért a korban hozzám illő férfiak számára nem olyan pénzösszegek, amivel kapcsolatban egyáltalán felmerülne az osztozkodás lehetősége (természetesen nálam sem és nőként alapszabályom, hogy soha nem érkezem pénz nélkül a találkozóra, bármikor ki tudom fizetni nemcsak a saját, hanem a partnerem részét is).

Így természetesen nem látom különösen nagy gondnak, ha a férfi, aki randira hív, kifizeti az általában max. 500 Ft-os kávémat.

(első néhány randin egyébként sem illik végigzabálni az étlapot, berendelni a legdrágább piákat stb.- ez a tinilányok tesztelgetős butasága :)

Az első randin természetesen megköszönöm a meghívást és ennyi- nem gondolom, hogy a kávém kifizetésért tolonganom kellene, de egy többedik alkalommal (ha alakul ilyen) és én ajánlom fel az ebédet/kávét- akkor meg gond nélkül az elején tisztázom és jelzem, hogy én hívtam meg.

Intelligens férfi ebből sem csinál gondot és pontosan tudja, hogy az fizet, aki a meghívást indította. Ahogyan azt is tudja, hogy egy normális nő megköszöni a meghívást.

Ha valamiért nem alakul úgy, hogy én vissza tudom hívni, de szimpatikus és máskor is találkozunk, akkor igyekszem egy idő után "alternatív módon" viszonozni a meghívásokat.

Például ha korábban szóba került, akkor vennék két színházjegyet vagy olyan programot szerveznék/fizetnék előre, amiről tudom, hogy telitalálat lenne, vagy ha pl. felmerülne egy író vagy zenész stb., akit szeret, de még nem volt alkalma olvasni/megvenni, akkor akár ezzel is lehet kedveskedni- nyilván nem a 2. alkalommal.

Tudom, őskövület vagyok :) és már régen is randiztam.

2016. máj. 23. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!