Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság hol lehet ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol lehet ismerkedni egy harmincas nőnek? (kivéve net)

Figyelt kérdés

2016. máj. 22. 11:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Továbbá az interneten ismerkedők sajnos nagy része tényleg csak kalandokat keres, így ezek is nehezítik a dolgot. "

Hát ja, az élet tele van nehézségekkel. De ha szeretnél valamit, akkor ezt vállalni kell. A sültgalamboknak nagyon vacak az aerodinamikája..

---

"Van akinek bejön az internetes párkeresés, de azzal érvelni, hogy "mindenre az internetet használod, akkor miért nem használod ismerkedésre is?" nem lehet, mert egyértelmű és logikus érvek szólnak a mellett, hogy az internetes ismerkedés egy pöcegödör és kár rá időt pazarolni."

Egyetlen értelmes és logikus érv lenne arra, hogy miért ne lenne érdemes a netes ismerkedés: ha lenne helyette egy sokkal jobb alternatíva.

Viszont ilyen alternatíva eddig nem hangzott el, csak nagyképûen odavetett 'hát bárhol, utcán, villamoson lehet ismerkedni' típusú lózungok, vagy olyan sültgalamb sztorik, hogy valaki nem is keresgélt, de ráírtak, és pont bejött neki az, aki ráírt (aminek az esélye kb. semmivel sem nagyobb, mintha a netes párkeresôn írnânak rá az emberre, hiszen pont ugyanúgy lehet az illetô pl. hatvanas elhízott kopasz pali).

Tehát egyelôre egyetlen "értelmes és logikus érv" se hangzott el a netes ismerkedéssel szemben.

2016. máj. 22. 13:06
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Az élet tele van nehézséggel, de miért akarja az ember tovább nehezíteni azt?

----

Iskola - munkahely - az a hely ahol az érdeklődési körünk miatt vagyunk - nyaralás - utazás

Megannyi helyen lehet ismerkedni személyesen, hogy ezek nem sültgalambok, hanem kifejezetten jó alapok. Sőt szerintem sokkal jobbak, mint az internet.

Ezekben még az is a jó, hogy máris van közös a két emberben. Lesz miről beszélgetni - elindítani a beszélgetést.

2016. máj. 22. 13:17
 23/30 anonim ***** válasza:

Senki sem tagadta, hogy ha az iskolában, munkahelyen, stb. találasz megfelelô társat, az sokkal kényelmesebb, mint a netes keresgélés. Csak ez nem mindenkinek adatik meg (pl. a kérdezônek sem).

A kérdés, meg az ebbôl adódó vita is, arról szólt, hogy mi van akkor, ha a saját környezetedben nem találsz.

2016. máj. 22. 13:32
 24/30 anonim ***** válasza:

Én sehol sem olvastam a kérdezőtől, hogy ezek nem elérhetőek számára, továbbá a többieket sem értem, hogy miért ne lennének ezek elérhetőek.

Persze biztos van olyan, aki nem jár iskolába/dolgozni és még olyan hobbit sem űz, ahova el kéne járni, viszont ezeknél az embereknél megkockáztatom, hogy nem feltétlenül a "nincs hol ismerkedni" a baj forrása.

Egyébként megfordítom a dolgot. Marha kényelmes nem kimenni a 'világba' és kipróbálni új dolgokat, ahol meglehet ismerni új embereket és az internetet használni. Aki akar az tud tenni azért, hogy tudjon ismerkedni. Elmehet mittudomén konditerembe, ahol elég könnyű ismerkedni. Nem párkapcsolatot teremteni, hanem ismerkedni. Másokkal beszélgetni. Másokon keresztül megismerni mégtöbb embert és közöttünk ki tudja, megtalálni a hozzá illőt. Persze ehhez ki kell mozdulni és nyitottnak kell lenni.

Én továbbra is teljesen rossznak tartom azt, hogy kirakok magamról pár képet és beállítok pár tulajdonságot, meg írok magamról pár sort aztán uccu neki, nézzük a találati listát a hasonló emberekről. Akik lehet a világ másik felén élnek. Ez egyáltalán nem jobb opció, mint az általam említett.

2016. máj. 22. 13:42
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy, menj el egy electro swing buliba. Ott értelmesebb férfiak is megfordulnak.
2016. máj. 22. 15:11
 26/30 anonim ***** válasza:

Sültgalambnak nevezték a válaszom, de az igazság tényleg az, hogy amikor úgy gondoltam, készen állok egy kapcsolatra, akkor le sem szart senki.

Hiába küldtem jeleket, meg ültem végig egy rakat hangversenyt, színdarabot egyedül meg mentem egyedül nyaralni. Kutya nem szólított meg, pedig nem voltam sem csúnya, sem undok. Bámulni, beszólogatni, flörtölni az ment férfiaktól, de semmi több.

Mindig akkor jöttem össze valakivel, amikor rosszkedvem volt és meg volt zuhanva a hangulatom. Akkor írtak rám vagy hívtak randira, amikor leszartam a randizást.

2016. máj. 22. 15:39
 27/30 anonim ***** válasza:

"Persze biztos van olyan, aki nem jár iskolába/dolgozni és még olyan hobbit sem űz, ahova el kéne járni, viszont ezeknél az embereknél megkockáztatom, hogy nem feltétlenül a "nincs hol ismerkedni" a baj forrása. "

Az tényleg fel sem merült benned, hogy ott már nézte, és nem talált?

Azért meg nem lehet folyamatosan iskolát / munkát / hobbit váltogatni, hogy hátha ott majd találok valakit.

Illetve lehet, csak akkor már semmivel sem vagyunk elôrébb, mintha egy direkt erre a célra létrehozott helyen keresgélnék.

-----

"Egyébként megfordítom a dolgot. Marha kényelmes nem kimenni a 'világba' és kipróbálni új dolgokat, ahol meglehet ismerni új embereket és az internetet használni. "

Egyrészt a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást. Persze, ha talál magának egy olyan közösséget, ahol lehet ismerkedni, akkor király, csinálja.

De miért ne lehetne emellett növelni az esélyeket azzal, hogy neten is keres?

Másrészt: ha ez ennyire könnyû lenne, akkor nem lenne igény a netes társkeresôkre. Az ilyen helyeken csak nagyon véges mennyiségû emberrel tudsz megismerkedni, ráadásul ezek többsége nem ismerkedni jár oda, tehát értelemszerûen sokkal kisebb esélyed van ilyen helyen találni valakit, aki korban, mentalitásban, stb. a párod lehetne, és még szintén nyitott a párkeresésre.

Attól még, hogy téged pont ilyen helyen találtak meg, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy mások is ilyen szerencsések.

Szóval ha neked nem volt rá szükséged, hogy a nethez folyamodj, mert mázlid volt, akkor király neked.

De ebbôl logikailag sehol nem következik az, hogy akinek meg nincs mázlija, az se próbálkozzon a nettel.

2016. máj. 22. 16:54
 28/30 anonim ***** válasza:

"Hiába küldtem jeleket, meg ültem végig egy rakat hangversenyt, színdarabot egyedül meg mentem egyedül nyaralni. Kutya nem szólított meg, pedig nem voltam sem csúnya, sem undok. Bámulni, beszólogatni, flörtölni az ment férfiaktól, de semmi több. "

Köztudott, hogy a legtöbbünk nem ért a jelekbôl. Ha akarsz valamit egy férfitól, akkor légy egyértelmû - férfi szemmel nézve egyértelmû, ne nôi szemmel.

----

"Mindig akkor jöttem össze valakivel, amikor rosszkedvem volt és meg volt zuhanva a hangulatom. Akkor írtak rám vagy hívtak randira, amikor leszartam a randizást."

Magyarán nem csináltál semmit, és ettôl függetlenül megtaláltak. És szerinted ez nem a sültgalamb...

Vagy most az a tanács, hogy ne csinálj semmit, és akkor szerinted nagyobb az esélyed?

2016. máj. 22. 16:59
 29/30 anonim ***** válasza:

Az én tanácsom az, hogy szarni kell rá és élni az életet. Ez nem begubózást jelent, de nekem mindig akkor lett társam, amikor épp nem akartam, vagyis nem ez volt az életem központjában, hogy miért nincs már.

Egyértelmű jelek meg sem férfi, sem női oldalon nincsenek, ebből már kinőttem, most már rákérdezek, hogy ki mit akar, ne húzza az agyam senki sokáig.

2016. máj. 22. 20:47
 30/30 anonim ***** válasza:

ahhoz, hogy meg tudjuk mondani, hogy hol lehet/érdemes ismerkedni, tudnunk kellene, hogy te milyen vagy, mi érdekel, milyen társra vágysz és a hozzá hasonlók hol fordul elő nagy eséllyel. na persze ezen túl az is kell, hogy te nyitott legyél arra, hogy mások közeledjenek hozzád és persze ezt ők is tudják, így akarjanak/merjenek is közeledni.

egy hasonló kérdésnél valaki felvetette, hogy a harmincas pasik szinte mindehol ott vannak, de a harmincas nőkkel nem nagyon találkozni sehol. te például mit gondolsz erről kérdező? visszafordítva a kérdésed, manapság egy harmincas nővel hol lehet megismerkedni? miből tudhatja a férfi, hogy lehet/érdemes nála(d) próbálkozni?

a netet sem érdemes teljesen leírni, de tényleg sok gond van vele. szerintem a netes társkereső oldalakkal ugyanaz a fő gond, mint az élőben bulikban és mindenféle társkereső rendezvényeken ismerkedéssel és ezzel a kérdéssel is itt: semmi nem derül ki az értintett érdeklődési köréről, világnézetéről, gondolkodásmódjáról. azokról a dolgokról, amik közösek lehetnek és amik miatt esélyesebb lehet, hogy működhet egy kapcsolat.

a megfelelő támpontok nélkül csak a külső alapján lehet ismerkedni, az alapján meg kb. ugyanannyi eséllyel lehet egy szórakozóhelyen hangos zene mellett ismerkedni, mint a Tinderen. felületesen és általában csak a szexről szól a dolog.

ahhoz, hogy passzoljanak a felek, nem elég, hogy mindketten társat keresnek. az is kell, hogy az érdeklődésük hasonló, vagy legalább kompatibilis legyen. így esélyesebb olyan helyen keresni társat, ahol nem csak azt tudod a másikról (vagy talán nem is ez a legfontosabb infó), hogy párt keres, hanem azt is, hogy milyen dolgok érdeklik. már csak azért is, mert egyáltalán nem biztos, hogy pont az lesz a társad, akit megismersz valahol. viszont neki lehetnek jó fej és hasonló érdeklődési körű barátai, akiket általa megismerhetsz.

szerintem esélyesebb olyan helyen ismerkedni, ahol eleve hasonló érdeklődésű, értékrendű, gondolkodású emberek vannak, ahol nem csak társra, hanem barátokra, társaságra is találhatsz és akik közt nagyobb eséllyel megtalálhatod a társadat is.

ha érdekel a sport, akkor menj el sportolni, ha érdekel a zene, menj el zeneiskolába, koncertekre, ha a nyelvek érdekelnek, akkor nyelviskolában, vagy idegennyelvi programokon jobbak az esélyeid, ha táncolni szeretsz, ott vannak a tánciskolák, táncos bulik, ha a filmek/könyvek érdekelnek, akkor film/könyvklubok, könyvtárak, stb.

2016. máj. 24. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!