Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság hol lehet ismerkedni egy harmincas nőnek? (kivéve net)
Annyira értesz az internet működéséhez, mint egy kő alatt élő baktérium.
Elmagyarázom, hogy mi a baj az írásoddal:
Az első bekezdésben leírtad, hogy mi mindenre használjuk az internetet. Igen ez így van. Olyan információkat kapunk meg az internetről, ami fixen valós és tudjuk, hogy megbízhatunk abban a forrásban.
Olyan emberekkel tartod fészbukon a kapcsolatot, akik az ismerőseid. Tehát sanszosan ismered élőben is és tudod, hogy milyen ember. Instán random embereknek posztolod a kajáról készült képet. Egyszerűen csak megmutatja az ember az adott pillanatot és nem vár el ettől semmi többet.
Az interneten kér segítséget anoním formában. Az anonímitás előnye, hogy valamennyire az emberek az igazat mondják, hisz úgyse tudják, hogy kicsoda-micsoda. Tehát egy kérdésre kaphat valós választ is (erős feltételekkel kell kezelni azért a válaszokat).
A második bekezdésed:
"De ismerkedésre használni? Hát az már ördögtől való dolog! Mégis mi a szart képzelünk, mi?"
Ez viszont teljesen más kategória. Interneten keresztül nem tudod megismerni a másikat magabiztosan. Bárki bármit állíthat magáról. Bárkinek a képét elküldheti magáról, hogy ő úgy néz ki.
Még ha nem is hazudik a másik fél, akkor sem fog feltétlenül ugyanúgy viselkedni élőben.
Azok akik kiakadnak azon, hogy egy nő nem akar az interneten ismerkedni általában olyan emberek, akik élőben nem tudnak ismerkedni.
Több mint valószínű, hogy azért, mert az önbizalmuk 0, ezért próbálnak arctalanul tét nélkül ismerkedni, hátha. Na ez még ha el is indul, akkor is kell élőben találkozni, aminek ritkán pozitív a vége. Ott lesz egy kisfiú, aki kicsit sem hasonlít a netes önmagára, mert alig tud megszólalni.
Továbbá ahogy már meg lett beszélve ezerszer, a netes ismerkedés egy pöcegödör. Nagyon kevés embernek jön be. Túl nagy a kereslet nők iránt, így eltorzul a kiválasztási folyamat.
Szóval az internet sokmindenre kiváló, de nem párkapcsolatkeresésre és barátszerzésre. Pontosabban nem célzottan erre használva jó. Én is találtam párkapcsolatot interneten keresztül (egyáltalán nem akartam kapcsolatot, csak megismerkedtem egy emberrel teljesen random módon és kialakult a dolog) és egy nagyon jó barátom is lett az internetről. Vele például egy játékban találkoztam és a közös játékok alatt megismerkedtünk és tök jóba lettünk. Aztán összeültünk sörözni...blabla. Nem kerestem konkrétan barátot itt sem.
"#6! Receptet vársz? Vagy 3246 esetleirást amiböl te kiválasztod, hogy na ez igy legyen?"
Elsô körben helyszínenként 1-2 is megteszi.
Pl. egy villamoson, ahol csomó ember utazik, és mindenki igyekszik foxen az orra elé bámulni vagy máshogy kizárni a körülötte lévô számtalan idegen embert (pl. nyomkodja a monilját, zenét hallgat, stb.), ott mégis hogy ismerkedsz teljesen idegenekkel?
"netes hülyékből meg már elegem van!!!"
Koldus ne válogasson.
Ha tudsz jobbat, akkor hajrá. Ha nem, akkor viszont vagy a net, vagy semmi.
"Ez viszont teljesen más kategória. Interneten keresztül nem tudod megismerni a másikat magabiztosan. Bárki bármit állíthat magáról. Bárkinek a képét elküldheti magáról, hogy ő úgy néz ki.
Még ha nem is hazudik a másik fél, akkor sem fog feltétlenül ugyanúgy viselkedni élőben. "
Pont ezért találkozol vele élôben is, hogy aztán tényleg meg tudd ismerni. Ha a saját környezetedben nem találsz párt, akkor értelemszerûen máshol kell keresni - és a net erre való, hogy ott tudsz keresni. Persze a keresés az meló, sokkal több meló, mintha csak úgy szembejönne veled a megfelelô jelölt. De ha nem jön szembe, akkor muszáj vagy beleölni ezt a melót: keresni valakit, aki elsô blikkre szimpatikus ak tûnik, neten leszûrni, hogy nem valami barom, majd élôben megismerni. És ezt a ciklust addig iterálni, amíg meg nem lesz a megfelelô ember. Ez persze fárasztó és gyakran frusztráló, de ha nem csinálod, akkor odáig se jutsz el, hogy legyen kit élôben megis,erni.
-----
"Azok akik kiakadnak azon, hogy egy nő nem akar az interneten ismerkedni általában olyan emberek, akik élőben nem tudnak ismerkedni. "
És a kérdés alapján a kérdezô is pont ilyen ember.
-----
"Továbbá ahogy már meg lett beszélve ezerszer, a netes ismerkedés egy pöcegödör. Nagyon kevés embernek jön be. Túl nagy a kereslet nők iránt, így eltorzul a kiválasztási folyamat"
a kiválasztást a nôk csinálják, tehát ha torzul a kiválasztási folyamat (és szerintem is torzul, leginkább pont azért, mert a legtöbb nô úgy képzeli, hogy majd belefektetett munka nélkül fogja ôt megtalálni a személyre szabott szôke herceg), akkor ott a nôk csesztek ki saját magukkal.
"nem vagyok koldus"
Párkapcsolat területén per pillanat az vagy, hiszen errôl szól a kérdésed: hogy nem találsz lehetôséget az ismerkedésre.
Akkor meg számodra luxus, hogy azt mond, hogy 'áh, sok rossz tapasztalatom volt a netes párkereséssel, akkor inkább hagyom a francba'.
Ha lenne más mûködô recepted a problémára, ami belátható idôn belül megoldással kecsegtet, akkor ez a hozzáállás beleférhetne. De ha nincs, akkor híján azt a lehetôséget kell használni, ami van.
Szerintem a net jó. De nem a társkereső, ahol mindenki vidám, egyben komoly, szereti a kultúrát és az állatokat, meg arra vágyik, hogy szerethessen valakit BLÁ BLÁ.
Én az előző két barátomat fórumon ismertem meg, ahol hozzászóltam. (társadalmi témák, szóval nem ismerkedési céllal) Rám írtak, hogy szeretnének velem találkozni. Szerintem ez sokkal jobban adja magát, mint a társkereső oldalas húspiac. Onnan én hamar le is léptem.
#12 Pedig direkt szummáztam az írásomat, hogy ne lehessen félreérteni, de úgy tűnik ide ez is kevés. A mondandód pedig totál hiteltelenné lesz ha már egy nagy személyeskedéssel indítod az egészet.
Az internet az életünk szerves része és nem hiszem hogy ezt olyan nehéz lenne belátni. Oktatás, munka, egézség, üzlet mind középkori szinten állna ha nem lenne net és az emberekkel való kapcsolattartás, kapcsolatépítés sem kivétel ez alól.
Az hogy az emberek nem képesek felelősen használni ezt a fantasztikus lehetesőget az az ő problémájuk. Szerintem neten keresztül is nagyon jól meg lehet ismerni embereket, bár az is igaz hogy én jóval okosabb vagyok az átlagnál így nekem nyilván ez is könnyebben megy.
De a lényeg, hogy akinek a net segítségével nem megy, annak a net nélkül se lesz könnyű dolga.
Sokan nem értik hogy az ismerkedés két embertől függ és csak akkor működik ha mind a kettő elfogadja. Tegyük fel hogy interneten kezded az ismerkedést és igényelenéd a mihamarabbi személyes kontaktot. Ha a másik belemegy mert ő is így érez, akkor bingó! minden rendben van, ha nem megy bele akkor dönthetsz úgy hogy nem folytatod, vagy kitarthatsz tovább is de innentől már megint rajtad múlik hogy mit is szeretnél igazán.
Egyébként hogy mennyire jó szűrő a net arra mindig emlékeztet a gyakori. Aki itt a felnőtt párkapcsolatok témában kérdést ír ki azokat pl. kivétel nélkül mind selejtesnek tartom és akiket legfeljebb csak szervdonornak tudnék elképzelni, mert még nem futottam bele itt olyan problémafelvetésbe amit legalább egy kicsit is elgondolkodtatónak éreztem volna: csupa sekélyes fas2ság, hiszti, a jólét unalma mindenfelé. Ugyanakkor a válaszok között néha igazi kincsre bukkan az ember: néha látok irodalmi igényességel megfogalmazott rendkívül választékos szóhasználatú, logikusan felépített, humoros hozzászólásokat, amelyek igazán csillogó gyémántokként lebegnek a gyakori híg f0s tengerében.
Vannak olyanok, akik nem akarják átrágni magukat X emberen, hogy találjanak olyat, akivel blablabla.
Igen lehet erőltetni a személyes találkozást. Kell is, viszont hány történetet hallottam már, ahol a férfi elvileg egy 30-as éveiben járó barna hajó csávó. Aztán amikor megjelent, akkor egy 60-as éveiben járó őszes csóka volt csak.
Továbbá az interneten ismerkedők sajnos nagy része tényleg csak kalandokat keres, így ezek is nehezítik a dolgot.
Van akinek bejön az internetes párkeresés, de azzal érvelni, hogy "mindenre az internetet használod, akkor miért nem használod ismerkedésre is?" nem lehet, mert egyértelmű és logikus érvek szólnak a mellett, hogy az internetes ismerkedés egy pöcegödör és kár rá időt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!