Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most bejövök neki? Én kezdeményezzek vagy várjak míg ő lép? (bővebben lent)
100%, hogy bejössz neki, hisz állandóan nézett, szóval ez nyilvánvaló. Az is tuti, hogy érzi azt, hogy jó nálad, mert ezt általában( legalább is én mindig érzem) lehet érezni kinek jön be az ember az ellenkező nemből.
Várhatsz arra, hogy ő lépjen, de ahhoz kellene biztatnod igen erősen( a szemezés ismételten rám pl nem elég erősen hat ahhoz, hogy oda menyek a lányhoz ehhez több kell) pl szemezés + mosolygás, mikor mentek el pl akkor direkt hátrafordulsz és rá nézel vagy oda mész hozzá beszélgetni és célozgatsz rá, hogy bejövős számodra. Dicséred őt, érdeklődsz felőle és szinte sugározzon rólad, hogy olvadozol érte akkor biztos lépni fog. Szerintem nem félénk csak biztosra szeret menni és minimálisra akarja csökkenteni a visszautasítás lehetőségét. Ha az ember mindig annál lép akinél mondjuk 85-90% biztosan esélye van akkor igen hamar elmondhatja magáról, hogy sikeres a nőknél mert sosem kap kosarat:)) Sok sikert!
26/F
14.49: igen ez a hátranézek mikor szállok le és mosolygok dolog már megvolt, csak elfelejtettem leírni. Valami tippet tudtok adni hogy mit mondjak neki ha odamegyek? Mert neki se szokott ülőhely lenni, szóval még le se tudok ülni mellé, max. mellette állni. De nem tudom, mit is mondhatnék neki:(
Amúgy köszi az értelmes válaszokat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!