Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne van a pakliban, hogy bejövök neki, kezdeményezzek?
Múltkor voltam,focimeccscet nézni,és ő is volt két haverjával, pont mellettem ültek le. Aztán azt hallottam,hogy olyanokat mondott neki az egyik haverja,hogy "menjél már, ne légy gyáva" és akkor ő erre azt válaszolta,hogy "hagyjál már,biztos te is voltál már az" többször is összeakadt a tekintetünk,egymásra mosolyogtunk. Vége lett a meccsnek,felálltam és elindultam haza,akkor is hallottam,hogy mondja neki a haverja "na most,menjél most".. De nem jött oda:)
Pár osztálytársam balhézott utolsó óra előtt, megyek a teremhez,látom mindenki ott van,hát ő is ott volt. Épp ránéztem,ő is rám nézett,egymásra mosolyogtunk,aztán rá pár másodpercre odajött hozzám( de én épp akkor nem figyeltem)megfordultam és ott állt mögöttem,és megkérdezte,hogy szombaton megint megyek-e a meccsre?:) Mondtam,hogy jah. Aztán megint elmosolyodtunk..
A napokban néha észre vettem,hogy figyel,de mikor észre vette,hogy én észrevettem,hogy figyel,akkor elkapta a tekintetét vagy elfordította a fejét,volt mikor direkt úgy csinált mintha észre se vett volna.. Ma össze vissza mászkált,látszott rajta,hogy ideges,ha ránéztem,olyan furán elkapta a tekintetét.. Rá egy óra múlva jött felém a folyosón, én néztem őt,ő is engem,és rám köszönt,hogy Cső,én meg vissza köszöntem,hogy helló,olyan más lett utána látszott rajta,mintha megkönnyebbült vna.
Próbáljak meg,most én kezdeményezni?Van esély rá,hogy ebből lesz vlmi? Ő 14/F Én 15/L
én a helyedben beszélnék vele!:) tetszik neked (is)???ha igen hát rajta!elég egyértelmű mi a szándéka:))tetszel neki!:) beszélgess vele hát ha sikerül valami:)
drukkolok nektek!:)
Hát nekem is tetszik:)
Oké,összeszedem a bátorságom:)
köffi:)
Szia kérdező!
Nem akarlak elszomorítani,de nekem is ez volt,de engem a saját meccsére hívott és teljesen személyes dolgokról beszélgettünk,ő bejött nekem,de neki a barátnőm tetszett,szóval ez igazán semmit sem jelent,de az is lehet,hogy odáig van érted. Bocsi,ha megbántottalak/elszomorítottalak.
Szia én is ilyen helyzetbe vagyok..,próbálj más fiukkal beszélgetni előtte és akkor mégjobban kijön belőle a harci ösztön,hogy a srác előtt, megszerezzen téget:P Az jó ha féltékeny lesz mert akkor annál jobban megakar kaparitani:)
És ne aggódj,biztos bejössz neki:) Majd ha sikerült irj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!