Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek elsőnek vagy várjam meg míg ő teszi meg az első lépést felém?
közelíts hozzá barátként.. menj oda hozzám, vagy írj neki msnen h na mizu? vagy valamit...cask így lazán :D és ha nemnagyon társalog veled, csak te írsz mindig valami témát és mindig csak válaszolgat, ő sosem hoz fel semmit, akkor nem valószínű, hogy bejössz neki...viszont ha ő is beszélget veled rendesen, az sem jelenti azt, h teccel neki...a legjobb szerintem, hogyha beszélgetés közben csak így hóbortosan/lazán/barátságosan megkérdezed tőle, hogy mit gondol rólad..és ő mongya :D .. ha ojanokat mondd, hogy kedves, jószívű, okos, stb.. akkor csak barátnak gondol, de ha ojanokat mondd, hogy szép, jófej, szexi, édes, stb. akkor valószínűleg bejössz neki:D de ezt letudod szűrni :)
a másik, hogy szerintem ne várj, amék ő lép, mert lehet, hogy félénk fiú, és lehet hogy azt hiszi, hogy úgysem jön be neked, nincs is értelme próbálkozni stb.. de ha érdeklődést mutatsz felé, akkor ő is bátrabb lesz, és egy idő után ő fog beszélgetést kezdeményezni :D (akár barátit, akár többet ;) ) de ha a beszélgetés csak átlagos dolgokról megy, semmi nagyon személyes, és nem..nem igazánérzed, hogy próbálna nyomulni, akkor nemhiszem, hogy bejössz neki...hiszen ha egy fiú akar valamit, azért foggal-körömmel harcol :) még akkor is ha kicsit félénk :D vagyis akkor a maga módján küzd, de küzd!! :D:D
na ennyi XD
15/L
előző vagyok...
ha meg bátrabb csaj vagy, akkor nyugottan csapj bele a lecsóba (vagy hogymongyák azt xD) kérdezz rá pl úgy, hogy nagyon tetszel nekem, és csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogy vélekedsz rólam? esetleg utána odaírhatod azt, hogy, mert most egy másik pali, aki nyomul, de nem akarod húzni az agyát addig...és szeretnéd tudni, hogy reménykedjél e még, vagy adjál esélyt másoknak... :D
elöször probald ugy kiadni a dolgot mintha viccelnel vele.
es latnifogod hogy mi az eredmeny.ha negativ akkor hogy nelegyen "eges"mond hogy vicc-volt ha pedig pozitivnak talalod akkor mond hogy komolyan gondoltad...
sem kértem, valamit mégis vártam,Azt hittem tudod, mi is az Én vágyam.
Vágytam Rád, mondani nem mertem,
Így elvesztettem azt, kit Igazán Szerettem.
Te mosolyogsz, Én viszont szenvedek,Te nem félsz, Én viszont reszketek.
Rettegek attól, hogy egy nap Rám nézel,
S a szemembe mondod: "Én mást érzek!"
na szóval szerintem neked kell cselekedned ,de nem ugy h oda mész elé és love és ő meg megmondja h mi van....szerintem probálj meg vele elhülyülni meg minden és mond h találtál tök jó idézeteket és másold neki(msn) és van az a szeretnemszeret info cucos linkeld be neki és ha nem ismeri beirja ha meg ismeri lehet elmondja ... nekem is igy valota be a srác...és megkérdezte h járunk meg minden..és mind1 most nem ez a lényeg.
na szóval hajrá!
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!