Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
sztem szánalmas mindkettő, mondjuk még a csaj egy fokkal jobb
(egy kiskőrörsi)16/L
Hát tény, hogy a srác finoman szólva túl reagálta a dolgot, de a leányzó sem járt el megfelelően, hiszen megsértette amikor kijelentette, hogy 12 évesnek néz ki. Ez azért elég tapló koptatás. Persze a srác meg nyomult msn:)) és próbált egy vadidegen lányt "meghódítani" akivel minden bizonnyal életében két szót sem váltott és soha nem találkozott személyesen. Semmit nem tud róla és neten keresztül szeretné ledumálni róla a bugyit:))
A csaj finomabban is leépíthette volna vagy élből nem kellett volna egy ismeretlen ember msn felvételét elfogadnia. Szerintem a csaj 15-16 éves lehet, hisz egy 18-20 körülibe talán szorult annyi emberség, hogy nem tipor bele a másik ember lelki világába, ha nem jön az be külsőre, nem tudom mit szólt volna a leányzó ha a képét fikázná egy fiú akinél ő éppen bepróbálkozott ráadásul 12 éves:)) Őszeségében a lánynak finomabban kellett volna leépíteni. Ahogy bánik más emberekkel azt kapja ő is vissza.ja...a fiú egyértelműen túlreagálta, de valahol érthető.
26/F
(23:08) lány: haggyál béékén.! Na ezt kellett volna rögtön írni a Te kecskeméti vagy igaz? után. Ennyi. Egyébként ismét áttanulmányozva a 12 éves vagy tahóságot leszámítva a csaj végül is korrekt volt a fenti mondata miatt.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!