Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13/27 anonim válasza:
nem bántásból mert egy tragédiát éltél át... De ezt most minek kellett kiírnod ide??? Őszinte kérdés: nincsenek barátaid akikkel ezt megbeszélgeted? am hány éves vagy 12 v 21? XD
14/27 anonim válasza:
Szijah
Szerintem egyáltalán nem volt igaza....hogy jön ő ahhoz hogy leribancoz és ilyen durván beszél egy lánnyal.Nyilván nem jött be a pasi a csajnak jo hogy elhajtja...talán le kéne vonni a következtetést,és a srácnak elgondolkodni azon hogy min kéne változtatnia ahhoz hogy más lányokat is érdekeljen.Szánalmas, erőszakos, sértődött kis k*csög
Pusy Vivi
16/27 anonim válasza:
Az tény,hogy igaza volt a fiúnak,de az is tény,hogy egy bunkó,tahó par@szt!Nem ilyen stílusban kellet volna közölnie a mondanivalóját,bár azért volt némi igazság abban,amit írt.
17/27 anonim válasza:
már bocs, de mindketten elég bunkók voltatok...:S
18/27 anonim válasza:
Ha a fiú nem ilyen primiív módon fejezte volna ki a véleményét, akkor az mondanám, hogy igaza van.
19/27 anonim válasza:
szerintem igaza volt a fiúnak, a csaj tényleg egy flegma kurv4nak tűnik, de hagynia kellett volna a fenébe, nem leállni vele anyázni...
20/27 anonim válasza:
A pasinak igaza volt szerintem, elvégre a csaj kezdte a "provokációt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!