Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mitől "néz ki jól" egy pasi?
Hat ez elegge holgy fuggo sztem kinek mi tetszik es mit nez meg egy pasin, es mitol valik jo pasiva egy ferfi szamara.
En pl. az osszhatast,arcot ,es az oltozeket( marka abszolut hidegen hagy-eleg ha jol all rajta )valamint az illatat (ha eleg kozel van hogy erezzem persze-szinten abszolut nem erdekel milyen markas ha szamomra pl. taszito a hasznalt parfum) figyelem.
De ugye attol,hogy kulsoleg jo pasinak titulalunk valakit meg egyszer sem biztos ,hogy akarnank ot ;) Es olyan is van ,hogy kulsoleg csak a szamunkra elmegy kategoriaba sorolnank de olyan a szemelyisege hogy egybol jo pasiva teszi.
Ez érdekes kérdés. Én nagyon szerencsés vagyok. Nem vagyok a földkerekség legjobb csávója fizikai adottságaimat illetően. De elég ha megszólalok, kisugárzom a belső energiámat, belenézek a nők szemébe, máris minimum furán kezdenek viselkedni. :D
Teljesen mindegy mit képzelnek el a nők külsőre, mint ideál, nagyon, nagyon könnyen felülírható a férfi által... és hirtelen az a pasi lesz az ideál. :D
Valaki kérdezte a szakállat: nekem spec tetszik, ha ÁPOLT.
De az se baj, ha nem szakállás.
Ja igen, és ne legyen elhízva, se csontsovány, mindegy, hogy macis vagy inkább izmosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!