Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől lehetek ilyen selejtes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehetek ilyen selejtes? Vagy normális, hogy így érzek?

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok. 18 éves korom óta nincs barátom, és igazából nem is hiányzik az életemből a párkapcsolat. A szex se hiányzik, még szűz vagyok, és szerintem aszexuális, vagy valami ilyesmi, az exemmel se akartam soha lefeküdni, mármint így magamtól eszembe se jutott, hogy egy párkapcsolathoz hozzátartozna a szex is, nekem teljesen elég volt, hogy beszélgettünk és együtt szerveztünk programokat. Szóval jól elvagyok egyedül is. Viszont ma megismerkedtem egy férfival, aki elég szimpatikus. Egy interjúra vártam, mikor belépett az ajtón, és amint megláttam, az volt az első gondolatom, hogy basszus, de helyes. Erre odaült mellém és leszólított. Beszélgettünk kicsit, aztán mikor mindketten végeztünk az interjúval, elhívott kávézni. Végül egy egész randi lett belőle, voltunk múzeumban, teázóban, parkban is... Látom rajta, hogy komolyak a szándékai, de igazából nem tudom, hogy én szeretnék-e párkapcsolatot, pláne ilyen hirtelen. Jó lenne, mert már azért 26 évesen ideje lenne családot alapítani, a legtöbb volt osztálytársam már évek óta házas. Csak mégis, macerás lenne még egy emberhez hozzáigazítani az életemet, így is nehezen tudok bármit is előre eltervezni, mert hetente változik a munkabeosztásom. Meg nekem rengeteg idő kell saját magamra egyedül, hosszú távon kimerít mások társasága. Ezért is nem volt már régóta kapcsolatom, meg az előző barátommal is azért szakítottam, mert folyton rajtam akart lógni (a "folyton" alatt heti 2-3 alkalmat értek, ami más pároknál elvileg tök normális). Szóval nem tudom, mi legyen. Azért érzem vajon ezt, mert még nem ismerem őt, így nem is tudok kötődni hozzá? Vagy nem vagyok alkalmas a párkapcsolatra? Érdemes lenne adnom egy esélyt ennek a kapcsolatnak?
2016. máj. 14. 23:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha korrekt vagy, a leghamarabb megmondod neki, hogy mire számíthat tőled az ágyban...
2016. máj. 14. 23:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp adj neki egy esélyt szvsz. Benned is felkeltette az érdeklődést, tetszik is neked, és hidd el, nem rossz ha van kire támaszkodni, aki miatt reggelente boldogabban kelsz fel. :) A szexet pedig ki ne hagyd! ;)
2016. máj. 14. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ismerkedj vele, de ne húzd el a szexualitás témát. Mondd el neki, hogy nem játszott eddig elsődleges szerepet az életedben, de nem zárkózol el semmi új elől.

Ha normális, szerintem sem érdemli meg, hogy húzd az agyát, aztán nem fekhet le veled végül.

2016. máj. 14. 23:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Privátban nem szeretnék válaszolni, úgyhogy ide írom. Igen, persze szoktam önkielégíteni, de nincsenek ilyen jellegű "vágyaim". Igazából maszturbálás közben nem gondolok semmire. És nem is csinálom gyakran, kb. havonta 3-4 alkalommal.
2016. máj. 14. 23:52
 5/9 anonim ***** válasza:
47%
Hát akkor maradj egyedül, most erre mit mondjon bárki? Ha neked ez jó, most ettől, hogy te nem pasizol még a többi lány fog.
2016. máj. 15. 00:07
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Ki mondta hogy megkeseredett férfi szüzek vannak csak a gyakorin? :D
2016. máj. 15. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
adj nektek egy esélyt!
2016. máj. 15. 01:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy selejtes vagy.

Én is nagyon kevés embert kívántam meg életemben, a volt barátomat pl. egyáltalán nem. Vele én is elvoltam úgy, hogy csak beszélgettünk. Sok nőnél a szexuális vonzalom érzelmek függvényében alakul ki.

Szerintem csak menekülsz a a párkapcsolat gondolatától, mert félsz...hogy mitől, azt te tudod. A sérülékenységtől? Hogy nem a te kezedben van a kontroll?

Én azt ajánlanám először ezen gondolkodj el, és talán kevesebbet görcsölj a mi lesz hán, még úgysem tudod, hiszen csak ismerkedtek, ezzel nem kötelezed el magad semmi mellett.

2016. máj. 15. 02:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nem hiszem, hogy ez selejtesség, vagy legalábbis én is ilyen vagyok. :) Elmondom, én hogy jártam.

Még kicsinek voltak szexuális vágyaim különböző emberek iránt (8-9 évesen), aztán már nem nagyon. Azt hittem, aszexuális lettem, nem is maszturbáltam azóta különösebben, csak kb. félévente kíváncsiságból, hogy el tudok-e menni (nehezen).

Nem akartam pasit, volt, akikkel csókolóztam tininek, mert ők lesmároltak, de tovább sosem akartam menni, nem volt meg a vonzalomnak a szikrája sem. Ez volt ilyen 3-4 sráccal, utána lett egy pasim, aki komolyan gondolta ezt a fölszedés dolgot. Több, mint egy évig tartott, igaz, hogy sosem vállaltam fel a dolgot (én sem akartam párkapcsolatot). Szexeltünk is, de ellettem volna nélküle, nyalást kifejezetten nem szerettem, inkább én kényeztettem szívesebben.

Aztán lett egy pasim, akit nagyon megkívántam, én rögtön lefeküdtem volna vele az első csók után, ha az nem lett volna illetlen. Aztán végül később tettem meg, de onnantól kezdve nagyon szeretem a szexet... :) Aztán később éett új pasim is, ővele is nagyon jó volt, de szerintem már csak azért, mert az előzőtől nagyon jó tapasztalatokat szereztem. És szerintem normálisak az igényeim is, nem extrém, de ez eddig még mindenkinek belefért.

Szóval én azt mondom, történnek még csodák, próbáld ki mindenképpen. :) Adj neki esélyt, főleg így, hogy tetszik. :)

2016. máj. 15. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!