Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehetek ilyen selejtes? Vagy normális, hogy így érzek?
Szerintem ismerkedj vele, de ne húzd el a szexualitás témát. Mondd el neki, hogy nem játszott eddig elsődleges szerepet az életedben, de nem zárkózol el semmi új elől.
Ha normális, szerintem sem érdemli meg, hogy húzd az agyát, aztán nem fekhet le veled végül.
Nem hiszem, hogy selejtes vagy.
Én is nagyon kevés embert kívántam meg életemben, a volt barátomat pl. egyáltalán nem. Vele én is elvoltam úgy, hogy csak beszélgettünk. Sok nőnél a szexuális vonzalom érzelmek függvényében alakul ki.
Szerintem csak menekülsz a a párkapcsolat gondolatától, mert félsz...hogy mitől, azt te tudod. A sérülékenységtől? Hogy nem a te kezedben van a kontroll?
Én azt ajánlanám először ezen gondolkodj el, és talán kevesebbet görcsölj a mi lesz hán, még úgysem tudod, hiszen csak ismerkedtek, ezzel nem kötelezed el magad semmi mellett.
Szia! Nem hiszem, hogy ez selejtesség, vagy legalábbis én is ilyen vagyok. :) Elmondom, én hogy jártam.
Még kicsinek voltak szexuális vágyaim különböző emberek iránt (8-9 évesen), aztán már nem nagyon. Azt hittem, aszexuális lettem, nem is maszturbáltam azóta különösebben, csak kb. félévente kíváncsiságból, hogy el tudok-e menni (nehezen).
Nem akartam pasit, volt, akikkel csókolóztam tininek, mert ők lesmároltak, de tovább sosem akartam menni, nem volt meg a vonzalomnak a szikrája sem. Ez volt ilyen 3-4 sráccal, utána lett egy pasim, aki komolyan gondolta ezt a fölszedés dolgot. Több, mint egy évig tartott, igaz, hogy sosem vállaltam fel a dolgot (én sem akartam párkapcsolatot). Szexeltünk is, de ellettem volna nélküle, nyalást kifejezetten nem szerettem, inkább én kényeztettem szívesebben.
Aztán lett egy pasim, akit nagyon megkívántam, én rögtön lefeküdtem volna vele az első csók után, ha az nem lett volna illetlen. Aztán végül később tettem meg, de onnantól kezdve nagyon szeretem a szexet... :) Aztán később éett új pasim is, ővele is nagyon jó volt, de szerintem már csak azért, mert az előzőtől nagyon jó tapasztalatokat szereztem. És szerintem normálisak az igényeim is, nem extrém, de ez eddig még mindenkinek belefért.
Szóval én azt mondom, történnek még csodák, próbáld ki mindenképpen. :) Adj neki esélyt, főleg így, hogy tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!