Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb lányokat kevésbé zavarja, ha egy fiú vékony?
Mármint arra gondolok, h egy 20 éves lány már úgymond egy „férfira” vágyik, ezért kizáró ok neki, ha egy fiú vékony, míg egy 16-17 évesnek ez nem olyan nagy probléma, mert a középiskolába is sok ilyen testalkatú fiúval találkozik, ezért nekik ez jobban elfogadott. Lányok, ha nagy hülyeséget mondtam, akkor javítsatok ki :)
Egyébként azért kérdezem, mert sajnos vékony vagyok a magam 20 évéhez képest és sokszor úgy érzem, h főleg emiatt kezelnek csak barátként a velem egykorú lányok. Az arcom is még picit gyerekes, inkább mondanak aranyosnak, mint férfiasnak és sztem ezzel lehet a probléma :S
Tényleg nem életkor függő. Ez talán kiábrándító, de a 16-7 éves lányok jó része a "ha ló nincs, szamár is jó" alapon jár vékonyabb fiúkkal. Ezen nehogy megsértődj, a 16-7 éves lányok jelentős százalékban buta libák. Persze nyilván megint bejön az ízlés a képbe, van, aki a vékonyabb típusokra bukik, akár 16, akár 26. Ha zavar, akkor én azt mondanám, hogy keress tőled fiatalabb lányokat, akik még középiskolásak. Ezzel persze sok minden együtt jár (esetleges szülő gondok, éretlen csitrik stb.), de tekintve, hogy 20 vagy bomlanának érted és ha kifogsz egy aranyosat és rendeset, aki megfelel a te ízlésednek is (mert van ilyen), akkor tök jó.
Személy szerint én is a férfias alkatra bukom, plusz az idősebbekre. De ennek is megvan a maga hátránya, ugyanis az ilyen meg már nem áll szóba egy középiskolással, vagy a libák okozta előítélet miatt, vagy mert újabban lepedofilozzák ezért. Pedig nekem akkor is szálkás 30 éves kéne...:))
Szóval szerintem nyugodtan nézz szét 1-2-3 évvel fiatalabbak között, aztán meglátod. Egy próbát megér.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!