Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb lányokat kevésbé zavarja, ha egy fiú vékony?
Mármint arra gondolok, h egy 20 éves lány már úgymond egy „férfira” vágyik, ezért kizáró ok neki, ha egy fiú vékony, míg egy 16-17 évesnek ez nem olyan nagy probléma, mert a középiskolába is sok ilyen testalkatú fiúval találkozik, ezért nekik ez jobban elfogadott. Lányok, ha nagy hülyeséget mondtam, akkor javítsatok ki :)
Egyébként azért kérdezem, mert sajnos vékony vagyok a magam 20 évéhez képest és sokszor úgy érzem, h főleg emiatt kezelnek csak barátként a velem egykorú lányok. Az arcom is még picit gyerekes, inkább mondanak aranyosnak, mint férfiasnak és sztem ezzel lehet a probléma :S
Nincsen semmi probléma veled. Ha vékony vagy hát vékony vagy. Nem emiatt nem fognak beléd szeretni, csak szimplán te barátnak vagy jó.
Én imádom a kisfiús srácokat, mert olyan kis édesek :):$
Én is csak barátnak vagyok jó általában, de már nem igen érdekel. Hamarosan eljön a mi időnk is. Kitartás!
20/L
Köszi a válaszokat, engem eléggé megleptek eddig, mert a velem egykorú barátnőimnek mind ilyen 23-24 éves fiúja van és mindegyik inkább ilyen férfiasabb testalkatú.
A viselkedésemmel nem hiszem, h gond lenne, mert akkor szerintem nem is barátkoznának velem és szokták is mondani nekem, h kedves vagyok, csak én már picit kezdem unni, h mindenki úgy kezel, mint valami kistesót :D
Egyébként 182 centi magas vagyok és 68 kiló.
utolsó vagyok, még azt hozzátenném, h imádom csókolgatni a lapos hasát! sokkal jobb, mint egy nagy bendő, hájas has..
biztos helyes srác vagy és ahogy elnézem értelmes is!
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!