Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoval van egy gyönyörű lány aki egy pultban dolgozik. Hogyan szólítsam meg?
De sajnos nem olyan a hely, hogy oda lehessen ülni a pulthoz és beszélgetni vele... A kollégája hozza ki amit rendel az ember szóval ekkor sincs esély... Hozzá teszem a kvzóban rendszerint sokan vannak... Vmi jó terv kene...
Vhogy magamra kéne hívni a figyelmet( na nem csak a szemezésre gondolok)
1 valaszra: Igen ez igaz,de mivel itt a pultos nincs kapcsolatban a vendégekkel, igy nem nagyon probálkoznak nála, a pincérek szolgálnak ki és őnáluk is kell fizetni!
Mosolygás meg van meg a jattolas is, ha bemegyek mindig mélyen a szemébe nézve köszönök és közben próbálok csábító mosolyt vágni :)
2. válasz: hmmm... ez nem is tűnik olyan rossz ötletnek... Meg próbálom, ha meggyógyultam...:S
Más vkinek vmi?
Egyebkent meg akkor se tudom hogy mivel is kene inditanom, amikor este zárás utn egész napi melo utan fáradtan haza akar érni... lehet másik terv kéne?? :)
Szia!
Én is pultos vagyok, tehát tudnék neked pár tanácsot adni!Igaz ma már olyan helyen dolgozom ahol a pulthoz oda lehet ülni,de az előző munkahelyemen erre nem volt lehetősége a vendégnek.
Az előző barátommal itt ismerkedtem meg! Látásból ismertem a srácot, de soha nem volt arra lehetőség hogy beszélgessen velem. Aztán heti 2-3 alkalommal, mikor tudta hogy én dolgozom (én minden 2. napon dolgoztam),mindig kaptam futárszolgálaton keresztűl vmilyen ajándékot,virág, édesség,képeslap...,mellékelve egy kis üzenettel. Pl. ilyenekkel:Minden percben rólad álmodozom, A legszebb szemű hölgynek,....Aztán a legutolsó üzenete:Engedd hogy az álmom valósággá váljon!
Pont akkor vettem át a virágot, mikor ő is ott ült az egyik asztalnál,aztán a pincérrel küldött egy kis cetlit,ő az akitől kapom az ajándékot és minden vágya hogy személyesen is megismerjen ha megengedem--ez volt a cetlin.
Én visszaküldtem a cetlit a tel.számommal, és öt perc múlva már telefonon beszéltünk.
Szerintem a pincérrel te is küldözgethetnél neki különböző üziket,vagy levelet aztán személyesen is megpróbálhatod, ha látod hogy pozitívan hat rá,ja és néha hívd meg egy italra,ha elfogadja van esélyed.
A lényeg hogy légy kreatív, varázsold el mielőtt még beszélnél vele, már jobb helyről indulsz, mintha csak egyszerűen oda mennél hozzá. Sok sikert!
Szia!
Ismét én vagyok,talán egy szál virág,vagy írj szerelmes levelet, plüss állatkák, azt minden lány szereti.Bármit adhatsz neki,ami nem tolakodó,de azt észre vennéd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!