Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgyan ismerkedtetek meg?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy ki hogyan ismerkedett meg a jelenlegi szerelmével, feleségével, férjével. Elég röviden, néhány mondatban is. Először megtetszett és utána jött a randizás, vagy először elhívott randizni és utána kezdett tetszeni?2016. máj. 11. 16:12
1/8 anonim válasza:
Ó hát ha lenne párom nem itt múlatnám az időm :D Az utolsó barátommal az egyetemen ismerkedtünk meg. Volt egy bimbózó kapcsolat egy fiúhaverral is, akinek a volt barátnőjét ismertem meg először. Volt még ismeretségem netről, matek előkészítőről :D
2/8 anonim válasza:
itt gyiken
beszélgetni akarós kérdésre válaszolt, ment a privi, aztán face
ott sokat beszéltünk, szimpik voltunk egymásnak, mint barátok. aztán strandon taliztunk, és kiderült pár óra múlva, hogy van köztünk vonzalom, nagyon erős :D megtörtént a csók, minden, és azóta is együtt vagyunk
23f
3/8 anonim válasza:
teveclubbon ismertem meg :D először nem tetszett annyira de belopta magát a szívembe az udvarlásával és mikor skype-olni kezdtünk már teljesen belezúgtam. első randin megvolt az első csók. mielőtt valaki megszólna mindketten huszonévesek vagyunk
4/8 anonim válasza:
Lassan 10 éve egy egyetemi bulin ismerkedtünk meg a férjemmel. Utána randizgattunk, pár hónap után összeköltöztünk és már több mint 5 éve házasok vagyunk.
5/8 anonim válasza:
Kolis buli volt, ő nem lakott a kollégiumban, egy közös ismerősünk hozta be a társaságba. Azonnal szimpi volt, egész nap egymással voltunk elfoglalva. Másnap szakítottam az akkori pasimmal és elhívattam magam randizni. Mindez volt két éve. Most kérte meg a kezem nemrég :)
7/8 anonim válasza:
Az egyetemnek köszönhetően találkoztunk. Próbáltunk beszélgetni chaten, de elég döcögős volt. Most szilveszterkor leült a buli hajnalban, láttam, hogy online, hívtam, csatlakozzon. Nagy nehezen rávettem. Egymásba gabalyodtunk, sokat beszélgettünk, végül megegyeztünk, hogy folytathatnánk az ismerkedést. Azóta együtt is vagyunk, és meglepően kiegyensúlyozott és szeretetteljes a kapcsolatunk. Remélem így is marad :)
8/8 anonim válasza:
Inerneten, pontosabban Badoo-n :D (szóval a lehető legbugyutább oldalon :P)
Igazából nem beszéltünk olyan hosszú ideje, meg voltak megszakítások, de mikor másodszor is elhívott randira azt mondtam, miért ne :D (amúgy nem találkozgattam netről, 1-2 kivételes esetben csak) Egyikünk sem úgy állt az egészhez, hogy na most megismerem életem párját. De még úgy se, hogy ebből esetleg egy komoly kapcsolat lesz :D Aztán mégis az lett belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!