Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hisztek a Tinderben? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hisztek a Tinderben? Lehet ugy kapcsolat, hogy nem eloben ismerkedtetek meg? (a szerencses 'veletleneket' kiveve)

Figyelt kérdés
Én nem ertek egyez azzal, hogy valakik neten ismerkedjenek. még akkor sem, ha egybol talalkoznak szemelyesen. azert mert igy nem tudod, hogy megvan-e a rezgés koztetek, hogy tenyleg passzoltok-e. pl én csak nagyon kevés embernél érzem ezt, kicsi az esélye, hogy pont annal fogom, aki tetszik képen. mert tok mas a ketto dolog.
2016. ápr. 15. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem hit kérdése, egy rakás ember talál neten társat, mások meg nem, de kb ugyanannyi az esély mint élőben.
2016. ápr. 15. 23:31
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Egysíkú a gondolkodásod. Másnak nem annyira. Az emberek különböző utakat járnak.
2016. ápr. 15. 23:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Az esélye elég kevés hogy online találsz valakit aki élőben is elég szimpatikus lesz kivül belül , de ha van valaki akivel van közös témátok jókat beszélgettek online azzal valószínű érdemes találkozni hiszen az esélyt meg lehet adni ha úgy tűnik érdemes rá a dolog . De ha már az elején elakad az egész nyílván értelmetlen találkozni és kínos csendben ücsörögni egy kávé felett. Nem lehetetlen online jó társra lelni de sokkal nehezebb is mintha élőben találkoznátok és egyből levágjátok van e szimpátia vagy nincs .
2016. ápr. 15. 23:39
 4/8 anonim ***** válasza:
44%
Engem meglep, hogy egyáltalában még van olyan, aki társat keres ezeken az oldalakon, pláne a Tinderen. Az egész egy húspiac, gyors és értelmetlen szexre kihegyezve.
2016. ápr. 15. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Én az exemet is meg a páromat is neten ismertem meg. A páromat Tinderen. Nekem élőben nem sikerült soha ismerkedni, és nem is szeretek különösebben. Tudod, vannak olyanok is, akik nem járnak nagy társaságba, max kis közösségekbe, ahol meg már mindenkit ismer, és házi nyúlra nem lövünk.

Én neten 2-3 nap folyamatos beszélgetés után tudom, hogy vonzódnék-e az illetőhöz, mivel egyből látszik, mennyit tudunk beszélgetni, milyen mélységekben, hamar el tudom mondani a stikkjeimet, amiket sok ember nem visel el, és nem élőben szembesül velük. Ha meg mégsem, akkor összehaverkodtam valakivel. Van, akinek nem megy a net, van, akinek igen. Sokféle ember van. Ez is egy lehetőség, semmivel sem rosszabb a többinél.

2016. ápr. 16. 04:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én eddig csak élőben ismerkedtem és ezzel nem volt gondom, most nem ismerkedek, de majd ha kedvet kapok hozzá lehet felregisztrálok erre az oldalra, veszítenivalóm nincs. :D

23N

2016. ápr. 16. 04:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Azt szeretném közölni, hogy attól még, hogy valakivel jól elbeszelgetsz, nem biztos hogy vonzódsz hozzá!!!!!
2016. ápr. 16. 11:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Hiszed vagy sem, nagyon sokan vagyunk. Két pár a közvetlen környezetemben épp babát vár, vannak házasok, akik most vettek lakást, és én is 4,5 éve a neten ismerkedtem meg a kedvesemmel.

Nagyon sok potenciál lehet a netes ismerkedésben, mert ugyan esetlegesen több a félrecsúszott randi, de egy csomó olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel a való életben sose találkoztál volna.

26/N

2016. ápr. 17. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!