Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a Tinderben? Lehet ugy kapcsolat, hogy nem eloben ismerkedtetek meg? (a szerencses 'veletleneket' kiveve)
Én az exemet is meg a páromat is neten ismertem meg. A páromat Tinderen. Nekem élőben nem sikerült soha ismerkedni, és nem is szeretek különösebben. Tudod, vannak olyanok is, akik nem járnak nagy társaságba, max kis közösségekbe, ahol meg már mindenkit ismer, és házi nyúlra nem lövünk.
Én neten 2-3 nap folyamatos beszélgetés után tudom, hogy vonzódnék-e az illetőhöz, mivel egyből látszik, mennyit tudunk beszélgetni, milyen mélységekben, hamar el tudom mondani a stikkjeimet, amiket sok ember nem visel el, és nem élőben szembesül velük. Ha meg mégsem, akkor összehaverkodtam valakivel. Van, akinek nem megy a net, van, akinek igen. Sokféle ember van. Ez is egy lehetőség, semmivel sem rosszabb a többinél.
Nem tudom, én eddig csak élőben ismerkedtem és ezzel nem volt gondom, most nem ismerkedek, de majd ha kedvet kapok hozzá lehet felregisztrálok erre az oldalra, veszítenivalóm nincs. :D
23N
Hiszed vagy sem, nagyon sokan vagyunk. Két pár a közvetlen környezetemben épp babát vár, vannak házasok, akik most vettek lakást, és én is 4,5 éve a neten ismerkedtem meg a kedvesemmel.
Nagyon sok potenciál lehet a netes ismerkedésben, mert ugyan esetlegesen több a félrecsúszott randi, de egy csomó olyan emberrel ismerkedhetsz meg, akivel a való életben sose találkoztál volna.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!