Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtetszett a pizzáslány, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett a pizzáslány, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kis üzletben pizzaszeleteket árul és úgy néz rám azzal a gyönyörű barna szemével, hogy elfelejtem a nevemet is. Úgy vettem észre, hogy kölcsönös a vonzalom. El akarom hívni randira, de mivel folyamatos a pörgés a boltban, ciki lenne neki is, nekem is. Mindezek ellenére sokat beszélgetünk, más vevők előtt is, de igazán konkrétat lépni egyikőnk sem mer. Soha nem jutott még eszembe senkivel kikezdeni, akivel eladó-vevő kapcsolatban vagyok. Nagyot lehet koppanni, de most kivételesen nyerni is, úgy érzem. Mit tegyek szerintetek?
2010. ápr. 8. 23:36
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszi szépen tényleg a sok választ, arcok vagytok, mindenki! Na, délután bementem hozzá, akkor most elmondom, mi történt:

Volt bent egy idős "signora", jó is, hogy ott volt, mert sikerült egy jót dumálni vele is, mindenki nevetett és elégedett volt. Utána kettesben maradtunk és nem jött senki(!) sem, de azért nem erőltettem a dolgot, hagytam, hadd menjen a csevej a saját útján. Mikor mindent megbeszéltünk, kértem, cseréljünk telefonszámot, erre kérdezte, hogy minek, én meg mosolyogva mondtam, talán később felhívom és elmegyünk pizzázni))

Azt felelte, hogy "nézd, nekem jó ideje barátom van". Igyekezve még mindig a szemébe nézni, megkérdeztem a nevét, amit egyből vágott és hozzátette, hogy már 3 éve vannak együtt. Kérdeztem tőle, hogy szereti-e és hogy minden ok-e a kapcsolatban. Mondta, h igen, elég magabiztosnak tűnt. Mondtam, hogy nem szokásom mások boldogságába gázolni, de gondolja meg, ha mégsem van minden teljesen úgy, ahogy mondja. Csak egy pizzáról van szó, nem együttjárásról és tőlem ehet makarónit is)))Erre mosolygott és megköszönte a meghívást. Zavarban volt ő is eléggé, ez látszott. Nem mondta, de érződött, hogy azért értékelte az érdeklődést. Annyit mondott, hogy örülne, ha ettől még beugranék hozzá 1-2 szóra később is. Mondtam, hogy közel lakok és pizza kell mindig, úgyhogy semmi akadálya. Mikor elindultam az ajtó felé, még utánam kiabálta, hogy tényleg nagyon köszi.

Úgyhogy ez bizony kopp, de legalább magabiztosan és nem kell előtte szégyenkeznem. Nagyon)))) És ebben Ti sokat segítettetek, azért írom le mindezt! Biztosan benézek hozzá máskor is, majd legalább vagy két hét múlva először. Tanulság:

Még maga ez az egy eset nem lenne gond, de hogy az utóbbi időben minden próbálkozásom így ér véget, az azért már egy kicsit sok. Most mindenki foglalt, vagy én csinálok valamit hülyén??!

Ha van kedvetek és időtök, írjátok meg, hogy ti hogy vagytok ezzel. Sokat lehetne egymástól tanulni. Köszi mégegyszer!! Jóccakát mindenkinek!

2010. ápr. 9. 22:45
 32/34 anonim ***** válasza:

Azért próbáld meg még. Hátha. Tetszel a lánynak. Dumáljatok még egy sort. Lehet akarná is a dolgot, csak ciki lenne saját maga előtt. Ergo ha véletlenül úgy alakulna, hogy senki nincs ott és "véletlenül" összetalálkozik a szátok, akkor ő nem vonható felelősségre.

Ez itt a lényeg, hogy utólag őt senki ne tekintse k*rvának. Találj ki valamit, hogy úgy felszedhesd, hogy őt ne terhelje a felelősség, "csakúgy megtörténtek a dolgok".

2010. ápr. 10. 15:35
 33/34 anonim ***** válasza:

Legalább tudod, most hányadán álltok.

Azért biztosan kedvel, ha szívesen dumálna veled.Amúgy Pestről vagytok?Ja és hány évesek vagytok?

2010. ápr. 11. 14:25
 34/34 A kérdező kommentje:

15:35 - ja, mondta, ha nem lenne a pasi, akkor nem kéne 2x elhívni, de így... Nehéz bármit kitalálni, a szánk biztos nem fog összeérni, mert van köztünk egy 1 m széles és elég magas pult))) Ahhoz el kell hívni valahova, ami a tudomány mai állása szerint nem megy. Visszamegyek majd, dumálok még vele semleges témákról, de nemtom, hogy vezet-e valahova, sztem nem nagyon.

14:25 - nem, nem Pesten van, de kort, helyszínt, neveket szándékosan nem írtam és - ha nem haragszol, mert semmi személyes - nem is szeretnék.

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 12. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!