Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megtetszett a pizzáslány, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett a pizzáslány, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy kis üzletben pizzaszeleteket árul és úgy néz rám azzal a gyönyörű barna szemével, hogy elfelejtem a nevemet is. Úgy vettem észre, hogy kölcsönös a vonzalom. El akarom hívni randira, de mivel folyamatos a pörgés a boltban, ciki lenne neki is, nekem is. Mindezek ellenére sokat beszélgetünk, más vevők előtt is, de igazán konkrétat lépni egyikőnk sem mer. Soha nem jutott még eszembe senkivel kikezdeni, akivel eladó-vevő kapcsolatban vagyok. Nagyot lehet koppanni, de most kivételesen nyerni is, úgy érzem. Mit tegyek szerintetek?
2010. ápr. 8. 23:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
na melyik variáció tetszik eddig? nekem az első
2010. ápr. 8. 23:51
 12/34 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor vásárolsz nála és fizetsz, vagy akár előtte is csempéssz egy kis papírocskát az asztalra, amiben megkérded, hogy van-e kedve valamelyik nap találkozni vele, esetleg a telefonszámodat is leírhatod.
2010. ápr. 9. 00:03
 13/34 anonim ***** válasza:
00:03 te nem olvasol előrébb? ezt írtam a legelső kommentbe. ne offoljunk már..
2010. ápr. 9. 00:07
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom. Ne hallgass a többiekre, azt se tudják miről beszélnek. Te vagy a férfi. Neked kell megtenni a lépéseket, magyarán FELHÍVNI. De ugyanakkor nem is ijeszthetsz rá, hogy már rögtön mindent akarsz. Szép finoman behúzod a számát a beszélgetés végén. Meg fogja adni. Ennyi.

Nem kockáztatsz vele túl nagyot, mert nem állítod döntési helyzetbe. Nem lesz rajta nagy a nyomás, hogy most eljöjjön-e randizni veled vagy nem. De nem is vagy nyomorék, aki nem tudja, hogy mit akar, vagy tőle várja, hogy megtegye a lépéseket, mert te tetted meg.

Ha tökéletesen akarod csinálni, akkor a beszélgetés végén a hasának szegezed a mobilodat. "add meg a számodat"-mondattal. Szinte reagálni se legyen ideje. Automatikusan el fogja venni, mint egy robot.

Ha megadod a számodat, hogy hívjon fel, akkor az ő kezébe helyezed a gyeplőt. Ülhetsz, mint egy hülye otthon malmozva, hogy mikor hív már fel! Ehelyett király módon ott van a zsebedben a telefonszám, és amikor úgy érzed, hogy ráérsz felhívod, hogy ráér-e. Spontán. Ésakkor nem tud kertelni meg ilyenek, nem tudja a fejedet húzni. Ha ráér, akkor jön.

2010. ápr. 9. 00:10
 15/34 anonim ***** válasza:
00:10 na pont ez az az eset amikor tuti nem adnám meg azt a hülye számot... miért lúzerség ha ő adja meg a lánynak? istenem... korodra kíváncsi lennék te agyas
2010. ápr. 9. 00:13
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
én pincérnőként dolgoztam, és 1 pasi ugy oldotta meg a dolgot, h a tálcámra dobta a tel. számát. ezt elég szánalmasnak tartottam, mert a haverjaival jött, akik hááát.. elég kajánul vigyorogtak. na, ez az, amit ne csinalj :DD na, de gondolom, h nem is fogsz. annak jobban örültem volna, ha odajön, és elkezd beszélgetni, stb. :))
2010. ápr. 9. 00:18
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Igaz. Most jutott eszembe. Lehet ciki neki beírni a számát a mobilodba, ezért jobb ha csak szóban elmondja. Te meg megjegyzed. Hostesseknél így működik.
2010. ápr. 9. 00:21
 18/34 anonim ***** válasza:
hosstesseknél? ezt h érted?
2010. ápr. 9. 00:21
 19/34 anonim ***** válasza:
jajj, mindenki azokra a műp.csákra bukik? :S
2010. ápr. 9. 00:23
 20/34 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy hostesseknél. A munkája miatt ciki neki, ha meglátják, hogy beírja a számát a mobilodba, mert dolgozik. Elmondja szóban, te meg megjegyzed. Ennyi.
2010. ápr. 9. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!