Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hazudnak a nők, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a nők, ha az érzelmeikről van szó?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy nő ha az érzelmeiről van szó egy férfi irányába, akkor nem beszél őszintén?

Konkrétan: a viselkedése, gesztusai alapján szeret, de ha szavakra kerül a sor teljesen kizárja még a lehetőségét is! (sokadik randi után is ez van és nem haladunk egyről a kettőre)Ha pedig szóvá teszem egy időre bezárkózik, majd mintha mise történt volna megy tovább a dolog. Miért van ez és hogy lehet szerintetek leküzdeni? Válaszaitokat előre is köszönöm!

2010. ápr. 8. 23:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát, a megoldási javaslatom kegyetlen, de legalább gyors és világos. Legközelebb mondd meg neki, hogy ennyi volt, és kezdjél el más nők után nézni. Ha annyiban hagyja, akkor tévedsz, és nem szerelmes, vagy életképtelen a spiné.

Ha pedig mer utánad menni, akkor nyert ügyed van.

Ha pedig későn küzdi le a büszkeségét, akkor egy esetleges kapcsolatban elviselhetetlen lesz.

2010. ápr. 8. 23:53
 12/21 anonim ***** válasza:
milyen életet kockáztatni? és az, h engem megerőszakolhatnak? ti meg mégis pasik vagytok.. ha már mindig ennyire veritek a vállatokat, h " az erősebbik " nem, stb.
2010. ápr. 8. 23:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Onnantól kezdve, hogy valaki ELVÁR valamit, nem érdemli meg. Addig szíves-örömest megteszem, főleg, ha úgy érzem, hogy rászolgál, megérdemli...
2010. ápr. 8. 23:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Ne menj olyan környékre, ahol megerőszakolnak LOL. Bocs, de hallottam már olyat, hogy a pasit kinyírta egy banda hiába próbálta megvédeni a nőjét. Nem bánok el 5 emberrel bármennyire szeretnék. Ha már feláldozom az életemet, akkor legalább valami olyan csajért tegyem, aki tényleg jó. Ne csak valami jöttment cafka miatt.
2010. ápr. 8. 23:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Ez mind szép és jó, de én egy megoldásnak jobban örülnék, ami a problémát is megoldja és a csajt is a karomba ejti, mert nemigen szeretem feladni a dolgokat! Főleg, hogy ezt leszámítva mindenben tökéletes a leányzó!
2010. ápr. 9. 00:03
 16/21 anonim ***** válasza:
képzeld, vannak elvárásaim.. a pasiknak is vannak, anális, orális, fejen állva kötelező, én meg csak annyit kérek, h kisérjen haza.
2010. ápr. 9. 00:09
 17/21 anonim ***** válasza:
ha tényleg csak ennyi elvárást támasztasz egy pasival szemben akkor minden hódolatom a tiéd, de kétlem, hogy ilyen nő létezne... : )
2010. ápr. 9. 00:11
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem akarlak kiábrándítani barátom, de ez a csaj semmitől se másabb, mint akármelyik másik. Sőt szerintem vagy taktikázik ellened, vagy érzelmileg éretlen. Teljesen mindegy, hogy melyik, egyikkel sem jársz jól. Törölj is ki ilyen szavakat az agyadból nőkkel kapcsolatban, hogy "tökéletes". Naív vagy.

Nade! Miért kell ilyeneket megkérdezni? Tettekkel kell a helyzetet megoldani. Fogd meg a kezét, simuljatok egymáshoz. Ha meg nagyon be van fűtve, akkor engedd, hogy lesmároljon. Ha sz*rakodik veled, és elhúzza a kezét többedik alkalomra is, akkor vagy vele van a baj, vagy veled. Mindenesetre én a helyedben óvatos lennék az ilyen jégcsapkirálynőkkel. Ne várj tőle sokat szerintem.

2010. ápr. 9. 00:17
 19/21 anonim ***** válasza:
ehh.. persze emellé még társul a hűség, és az őszinteség. igy se sok, nem?
2010. ápr. 9. 00:20
 20/21 anonim ***** válasza:
nem sok de azt hiszem abban egyetértünk,hogy ezeknek annyira evidensnek kellene lenniük, hogy felesleges megemlíteni, viszont kétlem, hogy a figyelmesség ne lenne a listádon, vagy a női hiúságot tápláló bókok. ezer meg ezer apró dolog amire az ember nem gondol, de ha nincsen idővel feltűnik és kellemetlenül, majd később már kifejezetten rosszul érzi magát hiányuktól; igényesség, megújulási készség (pl. több év után)
2010. ápr. 9. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!