Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a kulsommel nincs baj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kulsommel nincs baj, miert nem tudok pasizni?

Figyelt kérdés

Nem kuldok kepet, es ismerkedni sem szeretnek.

Szepnek tartanak az emberek, megis ha megtetszik valaki mindig ott egy masik csaj aki elhappolja, vagy mindig fontosabb mas mint en.

Pocsekul erzem magam.

19/N

2016. máj. 11. 01:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Érezd csak magad továbbra is pocsékul ha ennyire ostoba vagy!
2016. máj. 11. 13:12
 22/26 anonim ***** válasza:
Azért, mert a belsőddel viszont vannak problémák. Hogy mi, azt csak te tudhatod, mert nekünk nem mondtál el semmit. Azokban a lányokban meg megvolt jellemileg az, ami benned nincs.
2016. máj. 11. 13:20
 23/26 anonim ***** válasza:

kérdező! pontosítsd a szituációt, hogy segíthessünk!

amúgy valamiért lehet úgy gondolják, hogy te becsukod az ajtókat, és nincs esélyük. Azaz kommunikációs félreértés.

Első benyomásnál van valami, vagy később?

am első benyomásról van egy jó könyv :)

2016. máj. 11. 15:14
 24/26 anonim ***** válasza:
Ahogy 16-os, 17-es írta, a külső nem minden. Nem az a lényeg, hogy azzal járjunk aki a legszebb, hanem azzal, aki a legszebbé teszi az életünket.
2016. máj. 12. 09:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Nemigazán értem a problémád.Ha jól nézel ki és közeledsz egy szingli sráchoz , kedves vagy vele és érdeklődést mutatsz iránta , biztos nem fog elhajtani. A fiúk 99% odáig lenne szerintem ha egy lány kezdeményezne mert elég ritka dolog, mondjuk érthető is mert szerintem is egy fiúnak kell kezdeményezni meg am ha egy csajnak tényleg nincs baj a külsőjével annál annyian próbálkoznak h elég ha azokból válogat.
2016. máj. 13. 13:48
 26/26 anonim ***** válasza:
ja , utolsó voltam 19F
2016. máj. 13. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!