Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben mennyire kehet, , pasizni"?
Ha egyedül vagyok, odajönne hozzám vajon egy srác?
Kondis fiúk, Ti oda szoktatok menni egy-egy lányhoz?:p
Szerintem mindenütt lehet csajozni, és pasizni is!
De vannak olyan helyek ahol nincsenek normális emberek csak kis százalékban!
A konditerem szerintem ilyen!
Konditerembe olyan emberekre számíts, akik edzenek. Senki nem ismerkedni megy oda, rajtad kívül ezekszerint. Én lány vagyok, és baromi mérges lennék arra, aki azt hiszi, hogy nekem van kedvem edzés közben társalogni.
Edzés közben edzünk, mentálisan ott vagyunk, nem mások bugyijában.
Attól függ mi a célod.
Ha edzeni akarsz: Izzadásra. Ha pasizni: Akkor flörtre. Ha szexet akarsz: Szex is lesz.
Ez mindig csak rajtad fog múlni! Attól függ mennyi energiát fektetsz a dolgokba!!!
22/F
A legtöbben edzeni járnak, bár azért akad aki "próbálkozik". Embere válogatja. Van aki lemegy a terembe és egy óra alatt megvan és van akinek 3 óra se elég mert nézelődik, beszélget és támasztja a pultot. Nah ők lehet bepróbálkoznak...
Az meg, hogy aki kondizik mind hülye épp olyan sztereótípia, mint hogy a szökék ostobák és a nők nemtudnak vezetni. Nagy részben igaz, de jócskán vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!