Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Konditeremben mennyire kehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konditeremben mennyire kehet, , pasizni"?

Figyelt kérdés

Ha egyedül vagyok, odajönne hozzám vajon egy srác?

Kondis fiúk, Ti oda szoktatok menni egy-egy lányhoz?:p

2015. máj. 28. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki és rámosolyogsz a kiszemeltre, szerintem odamegy.
2015. máj. 28. 15:04
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem mindenütt lehet csajozni, és pasizni is!

De vannak olyan helyek ahol nincsenek normális emberek csak kis százalékban!

A konditerem szerintem ilyen!

3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kondiba edzeni járok. De ha netalántán mégis úgy adódik, hogy beszélgetésbe keveredek valakivel, nem fogom elzavarni azzal, hogy bocs épp edzek. De nem jellemző, hogy én nyitok.
 4/13 A kérdező kommentje:
Hmm értem. Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 28. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#2-es, én csaj vagyok, rendszeresen járok kondizni és olyan jófej és segítőkész embereket ritkán látok, mint ott.
2015. máj. 28. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Inkább írj rám, küldj pár képet magadról, ha szimpi vagy lehet elhívlak randizni. Nem egyszerűbb ha megmondod mit szeretnél, és nem a másiknak kell a te fejeddel gondolkoznia. :) Az egyenes beszéd célravezetőbb!
2015. máj. 28. 15:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Jajj, én nem így gondoltam! :D csak érdekelt, ha esetleg kondizni megyek, ilyen értelemben mire számítsak...
2015. máj. 28. 15:13
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Konditerembe olyan emberekre számíts, akik edzenek. Senki nem ismerkedni megy oda, rajtad kívül ezekszerint. Én lány vagyok, és baromi mérges lennék arra, aki azt hiszi, hogy nekem van kedvem edzés közben társalogni.

Edzés közben edzünk, mentálisan ott vagyunk, nem mások bugyijában.

2015. máj. 28. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi a célod.

Ha edzeni akarsz: Izzadásra. Ha pasizni: Akkor flörtre. Ha szexet akarsz: Szex is lesz.

Ez mindig csak rajtad fog múlni! Attól függ mennyi energiát fektetsz a dolgokba!!!

22/F

2015. máj. 28. 15:18
 10/13 Estienne ***** válasza:
83%

A legtöbben edzeni járnak, bár azért akad aki "próbálkozik". Embere válogatja. Van aki lemegy a terembe és egy óra alatt megvan és van akinek 3 óra se elég mert nézelődik, beszélget és támasztja a pultot. Nah ők lehet bepróbálkoznak...

Az meg, hogy aki kondizik mind hülye épp olyan sztereótípia, mint hogy a szökék ostobák és a nők nemtudnak vezetni. Nagy részben igaz, de jócskán vannak kivételek.

2015. máj. 28. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!