Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben mennyire kehet, , pasizni"?
Figyelt kérdés
Ha egyedül vagyok, odajönne hozzám vajon egy srác?
Kondis fiúk, Ti oda szoktatok menni egy-egy lányhoz?:p
2015. máj. 28. 15:02
11/13 anonim válasza:
Ott lehet a leg könyebben. Néhány ilyen esetről halodtam már. Bár randizásra nem a legalkamasabb hely. De tudsz siman felszedni ott srácokat.
12/13 anonim válasza:
Mivel ott eleve magasabbra vált a tesztoszteron szint, és konditeremben alap nőknél, hogy testhez feszülő ruhát veszel fel, ezért simán. Még azt sem mondanám, hogy törvényszerűen csak egy éjszakásra akarnának felszedni, ugyanolyan ismerkedés az is mint bárhol máshol.
Ha csak megfektetni akarnak, az nem a konditerem hibája.
13/13 anonim válasza:
Simán lehet szerintem, de akkor inkább kevésbé exkluzív konditeremet válassz, ahol van már egy összeszokott "csapat". Ott közvetlenebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!