Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kulsommel nincs baj, miert nem tudok pasizni?
Nem kuldok kepet, es ismerkedni sem szeretnek.
Szepnek tartanak az emberek, megis ha megtetszik valaki mindig ott egy masik csaj aki elhappolja, vagy mindig fontosabb mas mint en.
Pocsekul erzem magam.
19/N
Az, h nincs baj a külsőddel, ma már kevés. Ma már egy 12 évesnek is komplett sminkkészlete van, hajvasalója, jó ruhái, stb. Nem nagy dolog elfogadhatóan kinézni. Az én időmben akinek gondosabb volt az anyja, az vett egy Tini tonikot és le volt tudva ennyivel.
Érdekesnek, értékesnek kell lenned, mert ha csak annyit tudsz felmutatni, h nem nézel ki rosszul, az édeskevés, mert mindig van, aki még csinosabb, még szebb arcú. De te legyél intelligensebb,, vidámabb, kezdeményezőbb, barátságosabb, kedvesebb, talpraesettebb és te leszel a befutó.
Oké, hogy a külső alapján döntenek arról, hogy szexuálisan vonzónak tartanak-e vagy sem, viszont ami legalább annyira számít, hogy mit tudsz adni az adott pasinak. Gyakran ezért van, hogy akár még előnytelenebb külsejű lányok is elhappolják a "jó nők" elől a férfit, mert ő ösztönösen érzi, hogy abban a másik nőben bőven megvan, ami neki kell, pl. türelem, gondoskodás, biztos lelki támasz, lazaság, "nemgörcsölés".
Ami nem azt jelenti, hogy neked is ehhez kellene tartanod magad, csak az ilyen lányok mellett jóval könnyebb létezni. Nem feltétlenül jobb, de könnyebb, és sokan sajnos inkább ezt keresik.
26/L
18-as válaszoló: a sajnost arra értettem, hogy attól még, hogy egy lány csinos, és bőven vannak jó tulajdonságai, lehet bonyolultabb személyisége, amin mondjuk egy kiegyensúlyozott párkapcsolat változtatna, ám sokan úgy vannak vele, hogy nem kezdenek bele a bogozgatásba, inkább viszik az esetlegesen - de nem szükségszerűen - kevésbé csinos, ámde kiegyensúlyozott(nak tűnő) lányt.
Persze mindig megtalálja a zsák a foltját, de mivel a kérdező sem igazán részletezte, mi is konkrétan a probléma, melyik szituációban van ő jelenleg, nemigen lehet így használható tanácsot adni.
Hát ha még csak a külső adatott volna meg XDDD sokkal könnyebb lett volna az eddigi életem. Eh. Nem mintha most problémám lenne a magánéletemmel, de azért volt egy-egy szürreális időszak az életemben, amelyekből kiindulva megértem az ilyen jellegű problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!